2777
2789
عنوان

خانومای بیدار چطوری طلاق بگیرم کسی پشتم نیس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 66 پست
اخه منه ۱۸ساله کجا برم درخواست بدم جاییو نمیشناسم😭😭

عزیز دلم 

یکی از دوستای منم سال پیش همسرش بهش خیانت کرد

و باخانوادش مطرح ولی خانواده به شدت تعصبی و مرد سالاری داشت

براهمین خانوادش بهش گفتن با رخت سفید رفتی باید با کفن برگردی در این حد بی درک بودن

خلاصه دوستمم خودش بلند شد رفت دادخواست داد به کسیم چیزی نگفت تا زمانی که احضاریه رفت برا مسره و همه فهمیدن یکماه اول خیلی براش سخت گذشت خانوادش خیلی اذیتش کردن ولی بعد کوتاه اومدن و یه کاری با پسره کردن که نگو و نپرس

خلاصه امیدت به خدا باشه

من آدم مذهبی نیستم ولی به شدت به وجود خدا اعتقاد دارم

امیدوارم تو این شب عزیز خدا گره از مشکلاتت باز کنه

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرکت چیه😭😭

اینهمه سال زده صورتمو درب و داغون کرده عکساشو دارم که با عکس به جایی نمیرسی این اخرین بار زد داغونم کرد از خونه انداختم بیرون رفتم پزشک قانونی کلی ویس ازش دارم که گفته نمیخوامت با تو زندونیم 

منم ۱۸ سالم بود بعده ۶ ماه کتکتم میزد رابطه هم داشتیم ترسیدم از ابروم اشتباه نکن وقتایی که توهین میک ...

دیروز اولین بار بود این توهیناشو شنیدم برا پدرمااا 

ب خودمم ک گفت گوه میخوری میری مگ سر خودی

گفتم از تو جلوتر پدر دارم حق نداری اینطوری تعیین تکلیف کنیف برو ببین چی میشه فردا😐

اینا هم بخاطر اینه که دیروز باهاش خونه خالی نرفتم

اجازه نده هیچ احدی غرور پدر مادرتو بشکنه

پدرم خودش غرورشو میشکنه

ی مرد ۵٠ساله جلو ی ولگرد ۲۳ساله پشت گوشی سر خم میکنه

خوبه چتاش با رفیقاشو نشون دادم گفتم چ تحفه ای هس بازم لال شدم

فقط واسه من ی متر زبون دارن واسه بقیه نه

دیروز اولین بار بود این توهیناشو شنیدم برا پدرمااا ب خودمم ک گفت گوه میخوری میری مگ سر خودیگفتم از ت ...

هیچوقت با این موجود خونه خالی نرو چون خرش که از پل بگذره هر غلطی خواست می‌کنه 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
اخه منه ۱۸ساله کجا برم درخواست بدم جاییو نمیشناسم😭😭

خب تو شهرتون دفتر خدمات قضایی پرس و جو کن اول از آدرس مطمئن شو بعد به کسی چیزی نگو مادرتو راضی کن بگو قبول نکنین یه بلای سرخودم میارم حتی بگو این قصد رو‌ داره منو به زور ببره خونه بعدش مجبورم کنه مطمئن باش مادرت دلش به رحم میاد با هم برین بنویس شکایت بره شماره میگیرن بعد به اون شماره اس میاد دادگاه برگزار میشه 

دیروز اولین بار بود این توهیناشو شنیدم برا پدرمااا ب خودمم ک گفت گوه میخوری میری مگ سر خودیگفتم از ت ...

کلی به پدر مادرم توهین کرده سرشون داد زده همین چن وقت پیش من بیمارستان پیش مامانم بودم عمل شده بود نیومد دنبالم گفت با رفیقام میریم باغ شب دیر میام سره همین دعوامون شد رفت با رفیقاش من تا صب موندم بیمارستان اینارو میگم بدونی که موندت با همچین ادمی اشتباهه درس نمیشه تازه بدترم میشه تمومش کن بره سنی نداری تو 

کلی به پدر مادرم توهین کرده سرشون داد زده همین چن وقت پیش من بیمارستان پیش مامانم بودم عمل شده بود ن ...

اره همینه😭

پرو ی دروغایی میگه ادم کف میکنه

امروز برم با مامانم مهمونی؟ 

نیاد ابرومو ببره😭

خب تو شهرتون دفتر خدمات قضایی پرس و جو کن اول از آدرس مطمئن شو بعد به کسی چیزی نگو مادرتو راضی کن بگ ...

راستش میترسم خیلی میترسم😭

مامانم میگه همونطوری ک زنگ زده ب پدرت گنده از دهنش میگه تو هم اول ب باباش بگو بعد میگه این گند کاریاو بگو پیاماشو نشون بده به پدرش بگو من نمیخوام این روانیو

مامانم میگه از پدرت چیزی در نمیاد

مطمئنی عرق میخوره؟با یه مشاور صحبت کنشاید بتونه ترک کنه قبل اینکه زیر یه سقف برین این مورد رو حل کن، ...

خودش میگه ثابت کن فلان بهمان من یماهه سمت چیزی نرفتم

میرم ازمایش میدم همه چیو تموم میکنم

اره دو هفته پیش ۲نصف شب ب دوستش پیام داده بیا حرف بزنیم ۲نصف شبااا

بعد ده دیقه هم ب اونیکی ولگردش پیام داده

ساعت۲نصف شب داره چ گوهیی میخورن خب 

ب همونایی پیام دادع که دو هفته قبلش ب یکیشو گفته منو فلانی داریم میخوریمااا تو هم زود خودتو برسون

من قبل عقد حرفامو گفته بودم اینم ادعا کرده بود ک نمیخورم

دیگ کاری باهاش ندارم بمن چه😭

چرا باید سعی کنم همچین ادمیو ک ادم نمیشه ادم کنم مگ روانیم

اره همینه😭پرو ی دروغایی میگه ادم کف میکنهامروز برم با مامانم مهمونی؟ نیاد ابرومو ببره😭

این لج کرده معلوم نیس چیکار کنه اگه میخوایی کلا تموم کنی برو با مامانت میری کسی حق نداره چیزی بگه حتما به باباش زنگ بزنین بگین