2777
2789
عنوان

فوری فوری خانما لطفا بیاین تو رو خدا التماستون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 63 پست
یک لحظه بیدارش کن چرا اینجوری میکنییه لیوان آب ببر واسش بیدارش کن بده بخورهبعدم بگو دیدم تو خواب آرو ...

ابجیمم تو اتاق کناری خوابیده اینقدر میترسم برم ببینم مغزم کلا رد داده دستامم داره میلرزه خودمم گز کردم کنار بخاری از استرس یخ زدم ولی بازم سردمه😭😢

ابجیمم تو اتاق کناری خوابیده اینقدر میترسم برم ببینم مغزم کلا رد داده دستامم داره میلرزه خودمم گز کر ...

استرس نداشته باش هیچی نشده عزیزم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرشم تکنیکی که گفتمو انجام ندادی😬یکم به بچه فرصت بده بچه دو سال دیگه میره مدرسه تا اون موقع ذهنش ر ...

اره عزیزم مدیرمهدم گفت.گفت ول کن اصلا تو خونه هم تمرین نکن.گفت استرسم نده به بچه راحتش بزار.

هرروز ایشالله چن ساعت میره مهد و اونجا ایشالله یاد میگیره .ولی یچیزی بگممم بچم چون هی از اتاق میاد بیرون و اینور اونورو دید میزنه..مدیر مهد گفت احتمالا توجه تمرکزش پایینه 😔😔گفت ده روزم بیاد اگه درست نشد ببریش دکتر و کلینیک 

اخه نزدیک به پنج ساعت گاز روشن بوده ولی اصلا زیرش خاموش بوده فقط گاز هدر میرفته میترسم

گاز ترموکوپل داره به محض اینکه خاموش بشه گازش قطع میشه

اگه خونه گاز نشت کرده باشه با کوچکترین جرقه مثلا استارت زدن یخچال میره رو هوا

اره عزیزم مدیرمهدم گفت.گفت ول کن اصلا تو خونه هم تمرین نکن.گفت استرسم نده به بچه راحتش بزار.هرروز ای ...

بازیگوشه

دیگه این که نگرانی نداره الان مهد براش جالبه و جدیده هی میاد بیرون ببینه چه خبره

اره عزیزم مدیرمهدم گفت.گفت ول کن اصلا تو خونه هم تمرین نکن.گفت استرسم نده به بچه راحتش بزار.هرروز ای ...

عزیزم اگر تشخیص دادن تمرکزش پایینه و ارجاع دادن حتما پیگیری کنید

همکلاسی پسرم مهد میرفتن شیطون بود و اصلا سرکلاس نمیموند

همون موقع مامانش میگفت مدیر ارجاع داده من نمیبرم چرا عیب رو بچه ام میزاره

الان کلاس سوم هستن و اون بچه همچنان معضل مدرسشون هست

با شیطنتا و درس نخوندناش

دختربرادرمنم رمینوزمانوبه هم میدوزه سروته میایسته رومیزمیخوابه خلاصه خیلی بی قراره بردنش یه درمانگرقیافشو که نگاه کرده گفته هرروز داروی صفرابربدین صفراش خیلی زیاده نمیزاره بچه اروم بگیره

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

اره عزیزم..باید پیگیری کنم.میدونی چند سال دارو میخورن؟

نه گلم من فقط در همین حد اطلاع داشتم

و اینکه از یکی مادرا که باهاش صمیمی تر هست  شنیدم امسال تازه برده و دارو شروع کرده