2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم بازم خیانت توروخدا بیاین ی دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 38 پست
اگه بفهمم بازهم خیانت میکنه بهم میرم شکایت میکنم ازش ببینم دادگاه چی میگه

دآنگاه برای خیانت کاری نمیکنه

اگر دستت تو جیبته میتونی از پس خودت بربیای برو جداشو

اگر نه دوهفته دیگه میخوای بگی خودنه بابام جام نیست پول ندارم و برگردم سرخونم بشین زندگیتو بکن چیزیم شخم نزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ذات بد تغییر نمیکنه آجی

😔هرچی خودمو گول زدم بهش فرصت دادم تازه تصمیم گرفته بودم بیخیالش بشم تا اینکه دیشب نیومد درحالت عادی برام مهم نبود اما دیدم ک دیروز این زنه شهرمون بوده 

نه نیومد شدیدا رفیق بازه پیش میاد پای مشروب خوری خواب میره نمیاد

جدا از خیانت چرا باهاش موندی ؟ 

سلامت روان خودتو دوس نداری

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

چرا شوهرتون باید شب پیش دوستهاش بمونه؟ نهایت رفیق بازی تا ۱۲ شب بعدش حتما باید بیاد خونه مگه اینکه ش ...

رفیق بازه و بی سر و بی پا 

نظر شما چیه دقیقا همون روزی ک این زنه اومده شهرمون شوهرم خواب رفته ساعت ۱۲ دیگ جواب نداد در حالت عادی تا نزدیک صبح بیداره

شما چیکار کردین؟ باهاش هستین؟

شوهرم نبود 

ی بار برای همیشه ترکش کردم

آدم هوول و تنوع طلب هیچی براش مهم نیست بجز تنوع 

حتی اگ ت خوشگل ترین باشی حتی اگ بهترین باشی

دآنگاه برای خیانت کاری نمیکنهاگر دستت تو جیبته میتونی از پس خودت بربیای برو جداشواگر نه دوهفته دیگه ...

میخوام شخم نزنم اما وقتی میبینم داره غلطای اضافی میکنه نمیتونم آروم بگیرم اما مدرک ندارم 

میخوام شخم نزنم اما وقتی میبینم داره غلطای اضافی میکنه نمیتونم آروم بگیرم اما مدرک ندارم

مدرک نمیخواد با وکیل صحبت کن طلاق بگیر

ولی شما هیچوقت طلاق نمیگیری وبه زندگی ادامه میدی