تو خونمون یه چیزی گذاشتم رو گاز بپزه دیشب زدم رو شعله ی اروم الان بیدار شدم دیدم شعله خاموش شده و گاز همینجوری روشن بوده من ک ظاهرا سالمم ولی داداشمو نمیدونم میترسم بیدارش کنم بیدار نشه💔😢
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگم برو نزدیکش ببین نفس میکشه، دم و بازدم داره یا نه
نیازی نیست بیدارش کنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نه عزیزم این جوری نیست .اگر بوی گاز پخش شده باشه خطر داره ولی الان گاز ها همه قطع کن داره .گازم روشن بمونه خود گاز قطع میشه و پخش نمیشه در این حد که خطرناک باشه وگرنه که خودتم بیدار نمیشدی زبونم لال .
حالا برو جلوش ببین نفس میکشه .ساعت بزار یا اینه جلوی دهنش اگر بخار کرد که خداروشکر نفس میکشه که قطعا بهت میگم همینه .