2777
2789
عنوان

فوری فوری خانما لطفا بیاین تو رو خدا التماستون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 63 پست
میگه میترسم بیدار نشه

خب تا کی؟! بلاخره چی؟! 🫤

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میترسم چیزیش شده باشه از طرفی ادم عصبی هست میترسم

میگم برو نزدیکش ببین نفس میکشه، دم و بازدم داره یا نه 

نیازی نیست بیدارش کنی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه عزیزم این جوری نیست .اگر بوی گاز پخش شده باشه خطر داره ولی الان گاز ها همه قطع کن داره .گازم روشن بمونه خود گاز قطع میشه و پخش نمیشه در این حد که خطرناک باشه وگرنه که خودتم بیدار نمیشدی زبونم لال .

حالا برو جلوش ببین نفس میکشه .ساعت بزار یا اینه جلوی دهنش اگر بخار کرد که خداروشکر نفس میکشه که قطعا بهت میگم همینه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
نبضش نمیزنه ولی نفس میکشه وای قلبم الان میترکه الان میمیرم

یک لحظه بیدارش کن چرا اینجوری میکنی

یه لیوان آب ببر واسش بیدارش کن بده بخوره

بعدم بگو دیدم تو خواب آروم نیستی برات آب آوردم 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه عزیزم این جوری نیست .اگر بوی گاز پخش شده باشه خطر داره ولی الان گاز ها همه قطع کن داره .گازم روشن ...

داداشم نفس میکشه یکمم تکون خورد الان ولی چرا نبضش نمیزد؟ میترسم

عجب غلطی کردما گاز روشن کردم مردم چجوری غذاهاشون دوازده ساعت میزارم بپزه 😐

اره دم و بازدم داره ولی نبضش چرا نمیزنه 😣😭

خب پس زنده ست خداروشکر 

نفس میکشه ولی نبضش چرا نمیزنه؟

حتما استرس داری .نبض رو با دوانگشت اشاره وکنارش رو   باید بزاری زیر قسمت انگشت بزرگه اون وقت میبینی که نبضش هم میزنه .

خخخخ..اره عزیزم بچم دوروزه میره مهد..دیگه ول کردم بابا مردمه از اضطراب..

آخرشم تکنیکی که گفتمو انجام ندادی😬

یکم به بچه فرصت بده بچه دو سال دیگه میره مدرسه تا اون موقع ذهنش رشد میکنه به اضطرابت هم از درس زده ش نکن

داداشم نفس میکشه یکمم تکون خورد الان ولی چرا نبضش نمیزد؟ میترسمعجب غلطی کردما گاز روشن کردم مردم چجو ...

چی حالا میخواستی درست کنی ؟کله پاچه