تو خونمون یه چیزی گذاشتم رو گاز بپزه دیشب زدم رو شعله ی اروم الان بیدار شدم دیدم شعله خاموش شده و گاز همینجوری روشن بوده من ک ظاهرا سالمم ولی داداشمو نمیدونم میترسم بیدارش کنم بیدار نشه💔😢
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم برو نزدیکش ببین نفس میکشه، دم و بازدم داره یا نه
نیازی نیست بیدارش کنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نه عزیزم این جوری نیست .اگر بوی گاز پخش شده باشه خطر داره ولی الان گاز ها همه قطع کن داره .گازم روشن بمونه خود گاز قطع میشه و پخش نمیشه در این حد که خطرناک باشه وگرنه که خودتم بیدار نمیشدی زبونم لال .
حالا برو جلوش ببین نفس میکشه .ساعت بزار یا اینه جلوی دهنش اگر بخار کرد که خداروشکر نفس میکشه که قطعا بهت میگم همینه .