2777
2789

شوهرم سابقه خیانت داشته و من پروفایل زنه رو دارم مال همون موقه گوشی جلو صورتشه ولی این قضیه برای۶ماه پیشه. الان به طور اتفاقی همون پروفایلو تو اینستا دیدم و دیدم اون شخص اومده شهرمون و امروز برگشته . (چون مال اینجا نبود) یعنی دیروز شهرمون بوده و دیروز شوهرم ساعت۱۲شب گفت پیش دوستام نشستم دیگه بعدش هرچی پیام دادم چیشدی و زنگ زدم ساعت ۲ و ۳ شب اصلا جواب نداد صبح بهم گفت خواب رفتم 

من الان دارم میلرزم که پس حتما دیروز با این زنه خراب بوده دوباره که یهو غیبش زد😔😔😔😭😭😭چیکار کنممممم…بنظرتون واقعااا باهاش بوده؟ یا اتفاقی دقیقا همین دیشب واقعا خواب رفته و من دارم اشتباه میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون واقعا خواب بوده؟ خودش میگه ساعت یک خواب رفتم

ن خواب نبوده منو هم همینجوری گول میزد بعدن فهمیدم بار ها بهم دروغ گفته اینک کار داشته یا خواب رفته یا شارژ گوشیش تموم شده همش الکیه

چرا شوهرتون باید شب پیش دوستهاش بمونه؟ نهایت رفیق بازی تا ۱۲ شب بعدش حتما باید بیاد خونه مگه اینکه شهر دیگه کاری داشته باشه ،حالا بد به دلت راه نده تا مطمئن نشدی خودت رو اذیت نکن😢

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷