2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه ازاد جای من نیست تو چند تا تاپیک قبلم تعریف کردن که اگه ادمایی نبودن من پزشکی میاوووردم من د ...

خب پس بشین خونه ظرف و رخت بشور

عه وا

حالا ک نشده

حالا که اونا بودن

دیپلم ناقص بمون پس

دانشگاه ازاد جای من نیست تو چند تا تاپیک قبلم تعریف کردن که اگه ادمایی نبودن من پزشکی میاوووردم من د ...

اگه فکر می‌کنی میتونی بری دولتی خب کنکور بده ولی طرز فکرت غلطه چون دانشگاه آزاد خیلی بهتر از اینه که کلا درس نخونی

من دلسوزی کاذب اونا رو نمیخوام

ببین عزیزم از تاپیکات حدس میزنم عاشق شدی ازدواج کرده درس روول کردی 

خوب این اصلا خوب نیست 

نشانه ضعف هست 

تو باید پیشرفت کنی چششون دربیاد

برو درس بخون یا حرفه تی یاد بگیر چشمشون دربباد

باید میگفتی قصد ازدواج ندارم انگار عجله داری کادوی عروسی بهم بدی الان که قبول میکنم عمه هات دیگه چی ...

گفتم خفه نمیشن مادرم هزار بار بهشون گفت تازه درمورد مادرم میگن که زرنگ نیست منو رد کنه یا شوهر بده

خوب بشین برای کنکور بخون اینکه غصه خوردن نداره 

در ضمن دانشگاه ازاد 

مدرک معتبر داره و بخاطر شهریه اش هم که شده همه ادمای لول بالا اونجا درس میخونن

رشته های مثل حقوق روانشناسی حسابداری علوم تربیتی و.....

هم بدون کنکور هست راحت میشه رفت 

اگرم علاقه ات پزشکی هست 

که خوب واقعا بشین بخون به جای غصه خوردن برای زر زرای فامیل

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
هوا‌پز هم‌بخر میگن‌خیلی خوبه

باشه عزیزم 

ممنونم ❤️

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐