2777
2789
هم خر میخوای هم خرما رو اینهمه ادم میرن دانشگاه ازاد اصا این هیچی خو دانشگاه ازاد نرفتی میشستی کنکور ...

خب نقطه ضعف من همین بوده از بچگی اگه درسام انباشته میشد دیگه نمیتونستم بخونم و همین باعث شروع همه چیز شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه الان بگی من درسخون بودم و نمونه دولتی بودم و فلان بودم و بیسار بودم واقعا مشکلی رو حل نمیکنه،ب ...

خب تو چه میدونی عمه های من چه شخصیتی دارن تو هم داری مثل عمه های من و بچه های دوره دبیرستان حرف میزنی من از ترم دوم دو دبیرستان دست به کتاب نزدم که اصلا بخواد وضعیتم سنجیده بشه

من دوست ندارم دانشگاه ازاد برم و این انتخاب منه کجای این وضعیت به دلسوزی نیاز داره پس اسمش پررو شدن و دلسوزی کاذبه هست

اینکه الان بگی من درسخون بودم و نمونه دولتی بودم و فلان بودم و بیسار بودم واقعا مشکلی رو حل نمیکنه،ب ...

و خود همین فامیل خودشون هدف دارن ؟؟؟!!! همشون دانشگاه ازاد بدون کنکور رفتن اونا چرا همینجوری دارن سال ها رو سپری میکنن😐😐😐

وضعبت من به هیچ انتقادی نیاز نداره همه چی علاقه و انتخاب هست

شما چرا عقده ای بازی درمیاری😂🤣😐😐😐