2777
2789
با اجازه اسی میشه تاپیک آخر مو لطفا گزارش بزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براش

حالمو بهم زدی دیگه با این جملت.هر جا نگاه میکنی عکس تو هست با این جملت.بسه دیگه تو رو خدا.هر چیزی حدی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالمو بهم زدی دیگه با این جملت.هر جا نگاه میکنی عکس تو هست با این جملت.بسه دیگه تو رو خدا.هر چیزی حد ...

میخوام  اکانت به فرد دیگه بدم مجبورم 🫠

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
جانم عزیزم. بپرس

ممنونم پدر من آزمایش psaداده تو آزمایشش psaشده ۷وخورده ای و freepsaشدده ۲۵صدم  بعد قبلا پدرم دوسالی بود ک مشکل پروستات داست فرص می‌خورد بعد یک ماه پیش متوجه شدیم سنگ مثانه داره بعد عفونت ادراری گرفت الان میخاد بره سنگ شکنی من برااین عددpsa خبلی نگرانم نگران کنندس؟

ممنونم پدر من آزمایش psaداده تو آزمایشش psaشده ۷وخورده ای و freepsaشدده ۲۵صدم بعد قبلا پدرم دوسالی ...

خواهش می‌کنم عزیزم. 

در مورد عدد PSA پدرتون که ۷ و خورده‌ای شده، آره یه کم بالاست و باید بیشتر بررسی بشه، ولی نگران نباش، چون این عدد به تنهایی نشون‌دهنده چیزی مثل سرطان نیست. مخصوصاً با توجه به اینکه پدرتون قبلاً مشکل پروستات داشته و سنگ مثانه و عفونت ادراری هم داشته، اینا می‌تونن باعث بشن PSA بالا بره.

بهتره با دکتر اورولوژی صحبت کنین تا بررسی‌های بیشتری انجام بده و ببینه دقیقاً چی باعث این عدد شده. شاید نیاز باشه آزمایش‌های بیشتری یا حتی نمونه‌برداری انجام بدن، ولی فعلاً چیزی که بخوای خیلی نگرانش باشی نیست.

سنگ‌شکنی و درمان عفونت هم احتمالاً کمک می‌کنه که این عدد بیاد پایین. فقط مهمه که مراحل درمان رو درست و با نظر دکتر پیش برین

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
سنشم ۷۰ سال

نگران نباش عزیزم.  سن پدرتون ‌هم یکی از عوامل بالا رفتن این عدده. یعنی با بالا رفتن سن PSA کمی بالا میره پس این موضوع خودش یکی  از دلایله و  نشون‌ دهنده ی اینه که نباید نگران باشی. 

فقط لازمه که حتما با متخصص مشورت کنی تا کنترل بشه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy