2777
2789
توهین رو قبول ندارم نباید توهین کرد ولی توی این سایت براحتی در مورد ازدواج زیر ۱۸ سال حرف زده میشه آ ...

ببخشید ولی این حرفتون برمیگرده به ۴۰ سال قبل که با سازودهل بچه رو میبردن و فرصتی نداشتن الان ماشالله دخترای ۲۰ ساله منو به شخصه میبرن لب چشمه تشنه برمیگردونن البته بعضیاشون 

بعد همینجا خیلی خانوما تاپیک خیانت میزنن فکر میکنی ریشش کجا میتونه باشه ؟همین ازدواج های سفید

قبول دارید خیلی کم‌پیش میاد ادم تو سن کم بتونه درست تصمیم‌بگیره مثلا همین الان که n ساله هستیم وقتی ...

منم نگفتم توی سن کم گفتم وجود همچنین ادمی ممکنه توی هر سنی پیش بیاد دختر عمه ام اینقدر مورد خوب براش اومد ازدواج نکرد الان گیر یکی افتاده که نه راه پیش داره نه پس تو سن بیست و پنج سالگی هم ازدواج کرد!مهم اینه که سریع و بدون شناخت تو هر سنی سریع عقد نکنی تو عقدم رابطه زمانی رو اختصاص بدی برای شناخت خودش و خانواده اش

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه هر کی زود ازدواج کنه هول هولکیه خیر هول هولکی نیست هر کسی اینده اش براش مهمه و عقل داره😂

ولی امار داره نشون میده اکثرا دارن  هول هولکی  بدون شناخت طرف مقابل و عدم توجه به اینده ازدواج میکنن 

این حاضر جوابی نیست، ابروی دیگرانو با خوندن تاپیکای قبلیش بردن خیلی کار زشتیه

من ابروی کسی رو نبردم!!!!اتفاقا ایشون خودش تو هر تاپیکی در مورد زندگیش میگه بد نیست به مدل زندگیش به چشم ابروریزی نگاه میکنید من فقط بهش گفتم همه شرایط این خانوم رو ندارن

ولی امار داره نشون میده اکثرا دارن هول هولکی بدون شناخت طرف مقابل و عدم توجه به اینده ازدواج میکنن

البته آماراینم نشون داده که بعد ۵سال دوستی توسال اول ازدواج تو ۳۰سالگی

پس ربطی به سن نداره

منم نگفتم توی سن کم گفتم وجود همچنین ادمی ممکنه توی هر سنی پیش بیاد دختر عمه ام اینقدر مورد خوب براش ...

باهمه حرفهاتون‌موافقم حز شناخت تو زمان عقد 

شناخت باید قبل عقد صورت بگیره والا وقتی عقد کردی و کار از کار گدشت دیگه فایده نداره 

ولی امار داره نشون میده اکثرا دارن هول هولکی بدون شناخت طرف مقابل و عدم توجه به اینده ازدواج میکنن

خب این نتیجه عشق های هول هولکی و بلوغ زود رسه که خانواده ها به جای اینکه دنبال مشاور باشن زود بچه رو شوهر میدن از سر خودشون باز میکنن فقط🤦🏼

باهمه حرفهاتون‌موافقم حز شناخت تو زمان عقد شناخت باید قبل عقد صورت بگیره والا وقتی عقد کردی و کار از ...

چرا اتفاقا تو عقد روابط بیشتر میشه مسافرت میرن خانواده ها با هم رفت و امد دارن به نظرم بهترین زمان برای شناخت بیشتره

چرا اتفاقا تو عقد روابط بیشتر میشه مسافرت میرن خانواده ها با هم رفت و امد دارن به نظرم بهترین زمان ب ...

الان وقتی عقد میکنن به بهانه ی اینکه دیگه رسمی و شرعی شدیم روابط ازاده هم از نظر روحی و احساسی هم از نظر فرهنگی و مسایل خانوادگی جدا شدن سخت تره  خیلی ها با همین تصور و فکر که زمان عقد شناخت انجام بشه عقد میکنن و وسط راه متوجه میشن طرفشون ادمی که باید باشه نیست و به اجبار خانواده و اجتماع مجبور به ادامه راه غلط میشن در صورتی که اگر به بچه ها اجازه داده میشد قبل عقد تو چهار چوب با هم در ارتباط باشن نه برای روابط با جنس مخالف انقدر عجول بودن نه مجبور میشدن تصمیمات  نادرست بگیرن 

ببخشید ولی این حرفتون برمیگرده به ۴۰ سال قبل که با سازودهل بچه رو میبردن و فرصتی نداشتن الان ماشالله ...

۲۰ ساله رو کاری ندارم عرض کردم زیر ۱۸

اینکه اون بچه شما رو میبره لب چشمه و تشنه برمیگردونه دلیل بر صلاحیتش برای ازدواج نیست . بلکه نتیجه تربیت غلط و محیط نادرست خانواده هست. وگرنه بچه نرمال توی نوجوانی باید مناسب نوجوان زندگی کنه 

هرچی هم خیانت شنیدم ربطی به ازدواج های سفید نداشته بلکه نتیجه هرزگی و بدذاتیه

چرا اتفاقا تو عقد روابط بیشتر میشه مسافرت میرن خانواده ها با هم رفت و امد دارن به نظرم بهترین زمان ب ...

بعد عقد زمان شناخت نیست وقتی عقد کردی طلاق دیگه راحت نیست.  باید نامزدی بدون عقد طولانی با رفت و امد زیاد داشت 

۲۰ ساله رو کاری ندارم عرض کردم زیر ۱۸اینکه اون بچه شما رو میبره لب چشمه و تشنه برمیگردونه دلیل بر صل ...

منم منظورم از لب چشمه بردن اینه که بلدن چیکار کنن ربطی هم به تربیت نداره تو جامعه پیش دوستا میبینن یاد میگیرن البته که شما اینوبه معنی بدی تعبیر کردید که اصلا منظورم نبود

بعدم خیانتا دقیقا از بد ذاتیه ولی با پوشش ازدواج سفید که وجدان خودشونو بخابونن