2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهین رو قبول ندارم نباید توهین کرد ولی توی این سایت براحتی در مورد ازدواج زیر ۱۸ سال حرف زده میشه آ ...

بله اعتراض میکنم دورم دیدم ازدواج به زور خانواده که منجر به طلاق شده ولی من با دوست پسر زیر سن قانونی هم مخالفم عزیزم 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

خانم ها دعوا نکنید صبحتون حیفه اینجور شروع بشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پس شمارو چرا به مردم گیر میدیسرت تو کار خودت باشه

پیام بیار که من به یک نفر الان گیر دادم

نیاری بد میشه ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خانم ها دعوا نکنید صبحتون حیفه اینجور شروع بشه

والا من کاری به کسی ندارم

بسیج شدن ریختن سر من سر هیچ و پوچ

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا من کاری به کسی ندارمبسیج شدن ریختن سر من سر هیچ و پوچ

عزیزم بیخیال شو بگو اره تو راست میگی چرا روانتو درگیر میکنی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

به نظرم ادم یه کاری رو دیرتر انجام بده ولی درست بهتره تا هول هولکی واز سر عجله و ندانم کاری

مگه هر کی زود ازدواج کنه هول هولکیه خیر هول هولکی نیست هر کسی اینده اش براش مهمه و عقل داره😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

خیلی حاضرجوابی 😀

این حاضر جوابی نیست، ابروی دیگرانو با خوندن تاپیکای قبلیش بردن خیلی کار زشتیه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
این حاضر جوابی نیست، ابروی دیگرانو با خوندن تاپیکای قبلیش بردن خیلی کار زشتیه

من کاری به موضوع بحثشون ندارم  ازنحوپست گذاشتنش خوشم اومد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله منم منظورم همینه ازدواج درست با ادم درست ربطی به سن و سال نداره یکی این موقعیت براش تو بیست سالگ ...

قبول دارید خیلی کم‌پیش میاد ادم تو سن کم بتونه درست تصمیم‌بگیره 

مثلا همین الان که  n ساله هستیم وقتی به پنج سال قبل برمیگردیم ارزو میکنم کاش میشد برگردی عقب تا خیلی از کارهایی که تو اون سن انجام دادیم و به نطرمون خیلی درست بوده رو دیگه انجام‌ندیم 

همه هم شانس این رو ندارن که ادم درستی که سر راهشون قرار میگیره رو بشناسن و انتخاب کنن چیزی که خیلی کمک کننده هست اول تجربه ی زندگی و دوم شناخت ادم ها  هست شناخت و تجربه  هم‌جز با وقت گذرندون و تو موقعیت های مختلف قرار گرفتن با ادم های مختلف به وجود نمیاد که تو سن کم امکان همچین چیزی برای ادم وجود نداره