2777
2789
عنوان

احساس میکنم موقعیت های بهتری میاد سراغم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 49 پست
تا الان شخص بهتری بهت پیشنهاد داده ؟مطمئنا اونم توی تو یه چیزی دیده که انقد بهت سرویس میده دلیلش این ...

اره داده اما طرف هول از اب دراومده و خوب نبوده 

اره خب من خیلی قیافم خوبه + تحصیلات و جایگاه شغلیم 

شاید بخاطر ایناس 

اما دو دل بودن و ایده ال گرایی اذیتم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان یکی دارم اما یارو هول بود

من آینده مثبتی بااین آدم برای شما نمیبینم 

همین که دودلی بنظرم کافیه 

بعدشم شما بنظرم دوسش نداری فقط یجورایی یخورده وابستگی داری و ...

تا وقتی این آدم تو زندگی شماست موقعیت هاتو از دست میدی پس بنظرم همین فردا باهاش تموم کن 

چون سنتون میگذره بنظرم تا سی سالگی بیشتر وقت ندارین 

برو دنبال آیندت دختر ...

معمولا ن همیشه مردایی ک زنشون ازشون سرتره مهربونتر و کاری ترن مرد مغرور و خودخواه داغونت میکنه مدام ...

اره دقیقا همینه 

من هر چی بخوام فراهمه یعنی هیچی تو این دنیا از من براش مهم تر نیست 

اطرافیانم میگن مثل این انگشت شماره

من آینده مثبتی بااین آدم برای شما نمیبینم همین که دودلی بنظرم کافیه بعدشم شما بنظرم دوسش نداری فقط ی ...

خیلیا میگن مثل این انگشت شماره مرد خوب خیلی کمه خیلی ناشکری 

نمیدونم چی درسته چی غلط

بشین تا یه موقعیت اینطوری بیاد سراغت فقط دلم برای پسر به این خوبی سوخت دختر ترامپی مگه موقعیت کجا بو ...

چرا؟ یعنی مثل این دیگه نیست؟

خیلیا میگن پسر خوب خیلی کمه از دستش بدی خیلی اشتباهه و...

اما نمیدونم باید چیکار کنم

چرا؟ یعنی مثل این دیگه نیست؟خیلیا میگن پسر خوب خیلی کمه از دستش بدی خیلی اشتباهه و...اما نمیدونم بای ...

تو خوشی زده زیر دلت همین

اگه مثل بقیه پسرا بود میوفتادی دنبالش بگردی دنبال توجهش

از نگاه مردم اینکه با نگاهشون نشون میدن ک ما ب هم نمیایم و ظاهرمون ب هم نمیخوره اذیت میشم

عزیزم یروزی ب این روزات فکر میکنی که خیلی دیره حالا هر تصمیمی میخوای بگیر ببینم ظاهر نون و اب میشه برات