2777
2789
عنوان

احساس میکنم موقعیت های بهتری میاد سراغم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت مثل این دیگه نیست ؟

هست ولی معلوم نیس ک مال تو بشن یا ن اگ ب امید اینی ک ی بهتر میاد هم اخلاق داره هم از نظر مالی خوبه هم خوشگله هم عاشقمه  ب این امید نباش میخای جدا شی جدا شو ولی اول واقن تصمیمتو بگیر ک بعد پشیممونی توش نباشه ک حتی اگ تو رابطه بعدی شکستم خوردی بهتر باهاش کنار بیای 

۲۶نمیدونم دوسشدارم یا ن انگار بخاطر خوب بودنشه ک باهاشم

میفهمم چی میگی حالا شاید اینو ول کردی بعدا به این نتیجه رسیدی هیچی به اندازه یه نفر که اینجوری دوست داشته باشه نمیخوای و نیست و اون بیرون خبری نیست..ولی وقتی دلت با کسی نیست اذیتش نکن

تا الان شخص بهتری بهت پیشنهاد داده ؟مطمئنا اونم توی تو یه چیزی دیده که انقد بهت سرویس میده دلیلش این ...

خیلی منطقی بود دقیقا اگه دختره مثلا همسطح پسر باشه تو یسری چیزا یا پایین تر و دختره بخواد با بالاتر خودش بره قطعا دیگه این رفتارارو از پسر نمیبینه

هست ولی معلوم نیس ک مال تو بشن یا ن اگ ب امید اینی ک ی بهتر میاد هم اخلاق داره هم از نظر مالی خوبه ه ...

هربار کات کردم باهاش یا قهر کردم فهمیدم هیچکسی مثل اون دوستم نخواهد داشت اما بازم ایده ال گرایی دیوونم کرده 

ظاهرشم اذیتم میکنه 

۲۶نمیدونم دوسشدارم یا ن انگار بخاطر خوب بودنشه ک باهاشم

معمولا ن همیشه مردایی ک زنشون ازشون سرتره مهربونتر و کاری ترن 

مرد مغرور و خودخواه داغونت میکنه مدام ازت ایراد الکی میگیره