2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 179077 بازدید | 1233 پست

لطفا بدون قلاده بیرون نبریدش، خیلی ناهنجاره واسه جامعه مشکل سازه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

تا تو باشی دیگه واسش لقمه برنداری !!!

بخدا شوهرایی هار میشن که زنهاشون زیادی بهشون محبت میکنن 

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_2 @niniyar_3 عزیزم چه دلیلی داره یه کاربر آقا اینجا از کتک زدن دفاع کنه و بعد به خانم‌های ...

نی نی یار بخون ببین من تایید کردم کتک؟کی توهین کرده.دلم واست میسوزه اگ نی نی یار نباشه میخوای ب کی ادم فروشی کنی

بخدا از اونجا داشتیم برمیگشتیم خواهر و مادرش میخواستن تخم مرغ بخورن

آخه آدم با سوپ که سیر نمیشه بارها گفتن سوپ ناهار یا شام نیست... 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
نی نی یار بخون ببین من تایید کردم کتک؟کی توهین کرده.دلم واست میسوزه اگ نی نی یار نباشه میخوای ب کی ا ...

آدم فروشی؟ کسی که از کتک حمایت میکنه مگه ادمه که بخوام بفروشمش😂 چه اعتماد به نفسی 

نی نی یار خودشون میخونن و قضاوت میکنن 

شما هم دلت واسه خودت بسوزه که ساعت ۸ صبح تو سایت زنونه داری از کتک زدن یه نر دفاع می‌کنی 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

حلزون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه کسی حلزون نگه میداره؟؟؟پاشم برم بخوابم هر چی میریم زودتر دارک تر میشه

آره بابا یک چیز عادی، از سگ و گربه که بهتره و راحت تر

یکی از دخترای فامیل حلزون کوچیک آورده بود فقط چهار سانت بود طولش، چند سال عمر کرد

Tunnel Vision                                                                  

آدم فروشی؟ کسی که از کتک حمایت میکنه مگه ادمه که بخوام بفروشمش😂 چه اعتماد به نفسی نی نی یار خودشون ...

اخی.تونمیخواد جای نی نی یار تصمیم بگیری.من ی جام نگفتم کار خوبی کتک زدن.گفتم واجب بوده.هیچکدومتون نفهمزدین چی واجب بوده.حالا ک گزارش کردی و مشخص عرزشی ام هستی دیگ واس ادم فروشی چیکارامزکنی توخیابون ها؟؟؟