2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
نه سال دیگه فقط دهم رو ترمیم میکنماگه امسال ترمیم ها رو همه رو بالای ۱۸ بشم چی بازم خوب نیست؟

تراز ۲۰ امسال با تراز ۲۰ پارسال فرق داره ممکنه همین تراز دانشگاه تیپ ۳ رو به دانشگاه تیپ ۲ تغییر بده پس فرق دارن این ترازا

عزیزم ۲۰ امسال سال دیگه مثل ۱۷ یا ۱۸ هست

ایرادی نداره ۱۷ یا ۱۸ باشه چاره ای ندارم آخه الان بخوام وقتمو هدر بدم و تست بزنم میترسم نهایی ها رو خراب کنم هم از اون طرف کنکور رو خراب کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه معدل ۶۰ درصد تاثیر داره من اگه اونارو امسال ۲۰ بشم و یه سال هم بشینم مثل آدم واسه کنکور بخونم که ...

آره ولی هر بار عقب بندازی حال خودت بدتر میشه توی سرت میزنن قبول نشدنتو 

اگه خانواده ات حمایتت میکنن که به نظرم اوکیه حالا ۴۰۵ کنکور بدی ولی ۹۹ درصد باید فکرت روی کنکور امسال باشه حتی اگه هیچی بلد نیستی هم شروع کن بخون کنکور اردیبهشت هم که اگه میدی خیلی خوبه 

خب اگه از الان خیلی بخونم و کل وقتمو بزارم واسه نهایی ها و واسه ی کنکور نخونم میتونم ۲۰ بشم چرا نتون ...

نمیگم نمیتونی که میگم همه جوانب رو در نظر بگیر شاید خدایی نکرده سر یه امتحان نتونستی برسی نمیدونم ماشین تو راه مشکل پیدا کرد کارت ورود به جلسه مشکل داشت 

من خودم تو تایم امتحان نهایی یکی از اعضای خانوادم فوت شدن و همه چیزم بهم خورد این اتفاقا هستش باید حواسمون به اینا هم باشه

تراز ۲۰ امسال با تراز ۲۰ پارسال فرق داره ممکنه همین تراز دانشگاه تیپ ۳ رو به دانشگاه تیپ ۲ تغییر بده ...

خب شما میگید چیکار کنم نهایی هارو ۱۲، ۱۳ بگیرم کنکور هم رتبم خوب نشه اینطوری بهتره

یا نهایی هارو ۲۰ بگیرم سال دیگه هم کنکور رو خوب بدم

ایرادی نداره ۱۷ یا ۱۸ باشه چاره ای ندارم آخه الان بخوام وقتمو هدر بدم و تست بزنم میترسم نهایی ها رو ...

وای اسی نکنی ها 

چون اولا نهایی ها سوالات و سطحش معلوم نیست یهو میشه مثل زبان دوازدهم امسال ک بالای ۱۵میگرفتی کولاک کرده بودی ! معلوم نیست خرداد در چه وضعی پیش بره بتونی اماده سر جلسه حاضر بشی یا ن  تمام علم تو منتقل کنی یا نه

ریسکه ترازدهی هرسال هم‌متفاوته ممکنه سال بعد سوالاش سخت تر باشه بعد ۱۹-۲۰ امسال حکم ۱۶-۱۷سال بعد داشته باشه اصلا یک دلیلی ک امسال فرصت ترمیم مجدد دادن همین بود ک اختلاااف تراز های دوسال متوالی زیاد بوده

خب شما میگید چیکار کنم نهایی هارو ۱۲، ۱۳ بگیرم کنکور هم رتبم خوب نشه اینطوری بهترهیا نهایی هارو ۲۰ ب ...

نه عزیزم

چون خودم راهی که گفتی رو رفتم و همه بهم گفتن اشتباهه بازم کار خودم رو کردم از تجربم گفتم وگرنه من اینطور منظوری نداشتم هرجور خودت صلاح میدونی انجام بده 🫰

آره ولی هر بار عقب بندازی حال خودت بدتر میشه توی سرت میزنن قبول نشدنتو اگه خانواده ات حمایتت میکنن ک ...

آره کنکور اردیبهشت میدم‌ ولی الان اگه واسه کنکور بخونم و نهایی ها رو نخونم هم کنکور رو گند میزنم هم نهایی رو

خب شما میگید چیکار کنم نهایی هارو ۱۲، ۱۳ بگیرم کنکور هم رتبم خوب نشه اینطوری بهترهیا نهایی هارو ۲۰ ب ...

بشین برای کنکورت هم بخون بچه ها پارسال از دی ماه روزانه ۱-۲ساعت گذاشته بودن برای نهایی نمرات شون بالای ۱۸ شده بود 

باتوجه به مرکز مشاوره خودم و قلمچی گفتم بهت 

شما امسال ۴ساعت بذار برای نهایی ۲ساعت پایه ۱۱ ، ۲ساعت پایه ۱۲

بقیش هم بشین کنکورتو بخون باورکن ریسکه خیلی ریسکه امسال تایم مطالعتو ببری بالا به کنکورت هم برسی بهتره تا همه رو حواله کنی برای سال بعد 

[QUOTE=367097825] آخه از الان بخوام شروع کنم واسه کنکور که خییییییلی E]

نه اسی به قران دیر نیس 

چون نهایی ها ۶۰درصد شده و کنکور ۴۰درصد 

شما توی کنکور هر درسی رو ۳۵-۴۰ بزنی تراز  خوبی بهت میده بقیه هم فکرشون مثل شماست میشینن برای نهایی میخونن و کنکور دست کم میگیرن الان رقابت توی درصد کنکوره بشین برای کنکور بخون فوقش ساعت مطالعتو یکم ببر بالا درحد ۱-۲ساعت   مجبوووری اسی مجبووور !! میفهمی؟؟ باید تلاش کنی پرونده رو ببندی سال دیگه ریسکهه کشورما ثبات نداره مدام استرس تراز و رقیب های سال دیگه ات رو داری   

این کاری ک میکنی رو منم انجام دادم خراب کردم کنکورتو رها نکن  

آره کنکور اردیبهشت میدم‌ ولی الان اگه واسه کنکور بخونم و نهایی ها رو نخونم هم کنکور رو گند میزنم هم ...

تو باید بخونی ی فشاری به خودت بیاری که توی عمرت هیچ وقت همچین کاری نکردی 

خب تو اگه صد خودتو بزاری توی این ۳ ماه و خیلی پیشرفت کنی اعتماد به نفستم میره بالا پررو تر میشی چون اعتماد داری به خودت 

ولی سال دیگه خیلی احتمالا هست که امکان داره کنکورت رو هم بدی  

تو باید بخونی ی فشاری به خودت بیاری که توی عمرت هیچ وقت همچین کاری نکردی خب تو اگه صد خودتو بزاری تو ...

تا الان ۴ ماه وقت داره

واقعا میونی برسونی حد اگه صفر باشی