2777
2789
عنوان

چجوری منافذم ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست
ن بابا نزن به درد نمیخوره بعد حتی تو نور بزنی پوستت تیره میشه به شدت فوم شستشوی صورت تونرسرم هیالورو ...

تونر ویتالی رو من دارم زیاد تعریفی نبود برام.ولی سرم ویتالی سبز،ک برا پوست چربه عالیه،محشره

خب پس مثه خودمی،حالا میخای تا دستور خودمو بهت بدم،منم دوماهه تازه فهمیدم چیکارکنم،قبلا نمیدونستم صور ...

اره لگو خدا خیرت بده 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از رفیقام بیواکوا هیالورونیک اسیدشو گرفته میگفته عالی بوده خودمم دارم استفاده میکنم ۵,۶ روزه یسر ...

ببین الان که گرفتی عیب نداره استفاده کن..

ولی برندیِ که الکی اسم در کرده 

چینیِ دیگه..

اینی که گفتم واقعا مطمئن تر و بهتره 

شرایط کشور اصلا طوری نیست که آدم بخواد ریسک کنه کره ای و اروپایی استفاده کنه همش فیکه 

چینی ام مخصوصا این مارکی که گفتی سابقه درخشانی نداره ولی فعلا بهتر از هیچیِ تموم شد دوباره شارژش نکن به جاش اونو بگیر 

تونر ویتالی رو من دارم زیاد تعریفی نبود برام.ولی سرم ویتالی سبز،ک برا پوست چربه عالیه،محشره

من آبیش و دارم 

واسه تو کدوم بود؟

خیلی راضیم پوستمم مختلط 

ببین اون سرم هیالورونیک اسیدش که محشر بود 

پوستم داغون شده بود از استرس و خشکی 

اینو زدم اصلا تو همون بار اول نتیجه ش مشخص بود 

[QUOTE=366412809]از داروخونه چسب منافذ بینی بگیربعداز استفاده یه ضدجوش هم بزن روی بینی هفته ای یکبار

اتفاقا همونا باعث شد رو بینیم منافذ پیدا بشه قبلش نداشتم یا خیلی کم بود اگه هم بود زدم رو بینیم پرشد 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
من آبیش و دارم واسه تو کدوم بود؟خیلی راضیم پوستمم مختلط ببین اون سرم هیالورونیک اسیدش که محشر بود پو ...

سلام عزیزم منم پوستم چرب و پرتقالی

چی بزنم ک صاف‌تر بشه و برای چروک زیر چشم ی مارک موثر بهم معرفی میکنی؟مرسی گلم❤️ 

برای منافذ باید شوینده پوست چرب یا مختلط بزنی

بعد اتوتر پوست چرب بزنی

مرتب ضدافتاب مناسب

سرم نیاسینایید یا سرم حمع کننده بیتروی یا سرم ویتامین آ درماپلاس بزن

اینارو اگه استفاده کنی برون ریزی داری ولی بعدش صورتت خوب میشه

تا سه ماه

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
بگو

من پوستم خیییلی چربه،درحدی ک صب ی لایه چربی رو پوستمه درحدی ک حالم بدمیشه ازون همه چربی،قشنگ میشه با اون لایه چربی صورتو دوباره کرم زد، حالا بگم چیکار کردم طی ای دو سه ماه،

اول اینکه قرص لیورگل۱۴۰بخر صب ظهر شب بخور،برا کبد چربه و گیاهی هست اصن ضررنداره۳ماه بخور کافیه،تاثیرشو میبینی قشنگ،پوستت از کدری درمیاد لک هاتم کمرنگ تر میشه،

دوم سرم پوست ویتالیر برای پوست چرب ک رنگش سفیده سبز هست، البته ارزونترش رو بخای سرم پوست سنتلا بخر،هردو مثه همه کارش،از جوش جلوگیری میکنه و منافذ رو میبنده کم کم.

سوم ک از همه مهمتره و اصل کاره ژل شست‌وشوی درمالیفت سبز، صب بزن و شب قبل خواب،واااای معرکه میکنه، مواد تشکیل دهنده شو بخون هموناست ک دکترا برا پوست چرب نسخه میکنن،ی ماه نشده پوستت از پوست چرب تبدیل میشه ب پوست معمولی مایل ب چرب،شایدم خشک شه پس ب گفته دکترم حتما ابرسان مخصوص پوست چرب بزن تا پوستت پیر و چروکیده نشه،این ژل جوش هاروهم ازبین میبره منافذ رو کوچیک میکنه و چربی پوست رو خییییلی کم میکنه و حتما ابرسان میخاد و بعد ژل سرم رو بزن.

پوستم الان جای چوشاش ک یکم چاله چوله بود پرشده،لک هام کمرنگ شده،جوشام خیییییلی کم شده درحد ریز اونم ی دونه شاید در هفته،شایدم کلا جوش نداشته باشم.پوستم ی درجه روشن ترشده

کلا همه اینارو استفاده میکنم.ی ضدآفتاب فاقد چربی هم کنارش بزن

سلام عزیزم منم پوستم چرب و پرتقالیچی بزنم ک صاف‌تر بشه و برای چروک زیر چشم ی مارک موثر بهم معرفی میک ...

سلااام

ببین گلم اون ۴ تا چیزی که گفتم امتحانش و واسه خودم پس داده مارکای خارجی قطعا بهترن ولی مشکل اینه الان شرایط ایران طوریه که نمیشه ریسک کرد به احتمال ۹۹ درصد فیک در میاد 

الان مخصوصا مارکای کره ای خیلی خیلی عالین و سر و صدا کردن ولی اصلش نمیاد اینجا 

الان باز واسه خودت ۴ تاش و میگم 

فوم شستشوی صورت ژنوبایوتیک رنگ سبز

تونر ویتالایر رنگ آبی

سرم هیالورونیک اسید ویتالایر 

سرم نیاسینامید ویتالایر