من پوستم خیییلی چربه،درحدی ک صب ی لایه چربی رو پوستمه درحدی ک حالم بدمیشه ازون همه چربی،قشنگ میشه با اون لایه چربی صورتو دوباره کرم زد، حالا بگم چیکار کردم طی ای دو سه ماه،
اول اینکه قرص لیورگل۱۴۰بخر صب ظهر شب بخور،برا کبد چربه و گیاهی هست اصن ضررنداره۳ماه بخور کافیه،تاثیرشو میبینی قشنگ،پوستت از کدری درمیاد لک هاتم کمرنگ تر میشه،
دوم سرم پوست ویتالیر برای پوست چرب ک رنگش سفیده سبز هست، البته ارزونترش رو بخای سرم پوست سنتلا بخر،هردو مثه همه کارش،از جوش جلوگیری میکنه و منافذ رو میبنده کم کم.
سوم ک از همه مهمتره و اصل کاره ژل شستوشوی درمالیفت سبز، صب بزن و شب قبل خواب،واااای معرکه میکنه، مواد تشکیل دهنده شو بخون هموناست ک دکترا برا پوست چرب نسخه میکنن،ی ماه نشده پوستت از پوست چرب تبدیل میشه ب پوست معمولی مایل ب چرب،شایدم خشک شه پس ب گفته دکترم حتما ابرسان مخصوص پوست چرب بزن تا پوستت پیر و چروکیده نشه،این ژل جوش هاروهم ازبین میبره منافذ رو کوچیک میکنه و چربی پوست رو خییییلی کم میکنه و حتما ابرسان میخاد و بعد ژل سرم رو بزن.
پوستم الان جای چوشاش ک یکم چاله چوله بود پرشده،لک هام کمرنگ شده،جوشام خیییییلی کم شده درحد ریز اونم ی دونه شاید در هفته،شایدم کلا جوش نداشته باشم.پوستم ی درجه روشن ترشده
کلا همه اینارو استفاده میکنم.ی ضدآفتاب فاقد چربی هم کنارش بزن