2777
2789
عنوان

چجوری منافذم ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم برای مو 

شامپو بدون سولفات کراتینه

ماسک موی هانادی روغن آرگان 

نرم کننده اویدرم مخصوص موهای آسیب دیده 

سرم مو آرگان سینره برای بعد حمام 

کش مو و روبالشتی ساتن 

برس چوبی

شانه کردن مو از پایین(ساقه)

شستن مو با آب ولرم رو به سرد 

آب داغ.اتومو.سشوارگرمو.... ممنوع 

کراتین و.. ممنوع 

نرم کننده و ماسک مو فقط به ساقه زده میشه 

ساقه و پایین مو رو شامپو نمیزنین و چنگ نمیزنین فقط ریشه و کف سر موقع شستشو ساقه هم شسته میشه 

اگر موخوره دارین باید مو کوتاه بشه و موخوره ها کامل از بین بره 

زیادم نرین ۲۴ری موهاتون و بشورید کلاه داخل حمام یا کلاه رنگ بخرین بدنتون و بشورین مو رو الکی نشورید 

دکلره هم نکنین اگر کردین اون قسمت و کوتاه کنین 

ویتامین b. زینک و قرص آهن فراموش نشه مکمل هیرتامین یا اکولایف بگیر 

هیرتامین گرونه باید حواست باشه فیک نباشه 

اکولایف ایرانیه و ارزونه

ببین اول از همه اینو بگم که اگه میخوای استفاده کنی زودتر بگیر چون تو زمستون و پاییز بزنی بهتره مخصوص ...

من جوشام سر سیاه هست ها 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
فیشینال نری پوستتو بدترمیکنهمن رفتم کلا پوستم لک داد داغون شد

وای جدی میگی

پس خدا بهم رحم کرد

میخاستم دقیقا دو روز مونده ب عقدم برم

بعد ترسیدم گفتم میرم حالا اولین باره پوستم میریزه بیرون جوش فلان میزنم بیا درستش کن😁🙌🏽

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
اینم برای مو شامپو بدون سولفات کراتینهماسک موی هانادی روغن آرگان نرم کننده اویدرم مخصوص موهای آسیب د ...

مرسی قشنگم 😍😍

وای جدی میگیپس خدا بهم رحم کردمیخاستم دقیقا دو روز مونده ب عقدم برمبعد ترسیدم گفتم میرم حالا اولین ب ...

نه تا سه چهار روز صورتت میریزه بیرونا قرمزم میشه 

بشدت چرب

خب پس مثه خودمی،حالا میخای تا دستور خودمو بهت بدم،منم دوماهه تازه فهمیدم چیکارکنم،قبلا نمیدونستم صورتم ریده شده بود پر جوش لک ،منافذ باز پرتغالی.

الان صورتم ۷۰ درصد بهترشده.شایدم بیشتر

میخای بهت بگم؟

بخدامادرشوهرم ۲۰ ساله فقط وازلین میزنه صورتش اینقدم‌ صورتش صاف وسفیده

ن بابا نزن به درد نمیخوره بعد حتی تو نور بزنی پوستت تیره میشه به شدت 

فوم شستشوی صورت 

تونر

سرم هیالورونیک اسید 

من اینارو استفاده کردم خوب بود میزارم جزو روتینم بمونه 

سرم نیاسینامید هم میخوام بگیرم نمیدونم اون چطور باشه 

تو مارکای ایرانی هم در حال حاضر ویتالایر خوبه 

خارجیا جدیدا همه فیک شدن 

ن بابا نزن به درد نمیخوره بعد حتی تو نور بزنی پوستت تیره میشه به شدت فوم شستشوی صورت تونرسرم هیالورو ...

یکی از رفیقام بیواکوا هیالورونیک اسیدشو گرفته میگفته عالی بوده خودمم دارم استفاده میکنم ۵,۶ روزه یسری تغیر میبینم اونم خوبه