2777
2789
عنوان

چجوری منافذم ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست
والا من که هر سری با ترس و لرز یه چیز جدید وارد روتینم میکنمالان وسوسه ام کردی 😂

عزمزمه پوستا باهم فرق میکنن ولی بازم برو گوگل سرچ کن پوستت ببین چجوریه اگه واقعا مثه من چربه بعد استفاده کن بنظرم اون قرص لیورگل ۱۴۰رو بخر،از داخل کبد رو پاکسازی میکنه،دکتر گفت گیاهی هس و ضرری نداره راحت میتونی۳ماه رو بخوری ببین تاثیرشو. کاش من هم قبلا می‌فهمیدم و هر چیزی رو ب پوستم نمیزدم.الان تنها دغدغه ام لکه های روی پوستمه میترسم چیز اشتباه بزنم ب حالت قبل برگردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون ژل شستشوی درمالیفت

اون ک واقعا خوبه، سه روز اول نترس اگه جوشات از زیر پوست اومد رو پوست،ادامه بده.

ولی اگه دیدی پوستت رو زیادی خشک کرد تعداد دفعات رو کمترین من دو بار در روز میزنم،شما ببین رو پوستت چطوری چربی رو متعادل میکنه ولی حتما بخر قیمتش ۱۰۰ تومنه .ابرسان و سرم رو بلافاصله بزن بعد ک شستی صورتتو خشک نکن سرم بزن و ابرسان صورتت مثه نی نی ها ناز میشه صاف میشه

پیشونیت برق میفته از تمیزی و صافی پوست

منافذ درمان نمیشه کنترل میشه باید دائم به پوستت برسی

مال من درمان شد عزیزم.کامل همه منافذم کوچولو شده درحد ی نوزاد.باورت نمیشه قبلا قشنگ با چشم دیده میشد،الان مثه پوست نوزاد شده نرم لطیف،ناز.

فقط الان لک های پوستم یه کم مونده.جوش هامم درمان شد،اگه خاستی تو همینجا نوشتم چیا استفاده کردم .همون پیام طولانی رو بخون.از قرص گرفته تا اسم شوینده و سرم صورتم رو گفتم.

سلااامببین گلم اون ۴ تا چیزی که گفتم امتحانش و واسه خودم پس داده مارکای خارجی قطعا بهترن ولی مشکل ای ...

نیاسینامید خیلی خوبه باعث ازبین رفتن جوش و کوچیک شدن منافذ میشه.استفاده نکردم ولی تعریفشو شنیدم

نیاسینامید خیلی خوبه باعث ازبین رفتن جوش و کوچیک شدن منافذ میشه.استفاده نکردم ولی تعریفشو شنیدم

آره منم میخواستم بگیرم تو تخفیف بود تموم شد 

فقط همون هیالورونیک اسید و تونستم سفارش بدم