2777
2789
واقعا توقع داری که یکی اینطور صدات کنه جوابی هم بشنویی؟؟یکی صدات کنه فلانی لعنتی تو حاضر میشی حتی به ...

هزار بار درست صداش کردم خواهش کردم ذکرو آیه خوندم پس کوششششش

یجوری از ته دل صداش میزنم و جواب نمیده ک دل خودم ب حال خودم میسوزهشدم مثل اون بچه‌ای ک از مادرش کتک ...

نمیدونم شاید باید دیدت رو عوض کنی شاید کمکت کرده و تو ندیدی 

اعتقاد داشتن واقعی از هزار تا ذکر و سوره و چله با ارزش تره اول خدارو بشناس بعد 

ازش کمک بخواه 

اگه فکر میکنی گناهی کردی و خدا ازت دلگیره میتونی امام حسین ع رو واسطه کنی

بی جواب نمی مونی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا توی سمته چپه سینته همون جایی ای که خیلی درد میکنه ببین چه اشتباهی کردی از اون اشتباه طلب ببخش کن ...

وقتی از ته دل تو سختی افتاده باشی همه دعا هارو از ته دل میخوای ولی اونی که باید بشنوه نیست 

هزار بار درست صداش کردم خواهش کردم ذکرو آیه خوندم پس کوششششش

خودتو بزار جای خدا ینفر ی گناهی کرده ب جای عذر خواهی فقط با القابی که شایستت نیست

صدات کنه و از تو خواهش کنه کمکش کنی در صورتی که وقتی تو ازش چیزی خواستی و اون عمل 

نکرده به درخواستش جواب میدی؟ به حرفای خدا و درستوراتش عمل کن خالصانه اگه جواب نداد

منو لعنت کن مگه میشه نماز اول وقت بخونی قرآن بخونی گناه نکنی خدا جوابتو نده 

حتمی غیره انجام دادی عزیزم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خودتو بزار جای خدا ینفر ی گناهی کرده ب جای عذر خواهی فقط با القابی که شایستت نیستصدات کنه و از تو خو ...

مگه من نماز نخوندم براش مگه من حجابمو براش رعایت نکردم هر کار کوفتیی که گفت انجام دادم ولی حالا من ازش یه چیز میخوام مثل همیشه غیبش زده

وقتی از ته دل تو سختی افتاده باشی همه دعا هارو از ته دل میخوای ولی اونی که باید بشنوه نیست

فقط از ته دل گفتن نیست! باید روحتو پاک کنی باید وقتی میگی دیگه توبه کردم واقعا گذاشته باشی کنار 

خدا که چیزایی که فکرشم نمیکنی رو شنیده اما برای اینکه بخوای جوابی ازش بگیری باید 

اعتماد خدا رو جلب کنی بعد نه که ی مدت دختر خوبی باشی بعد که به خواستت رسیدی خوب بزاری کنار 

همه چی زندگی چه خوب چ بد پرررر از دلیله حتی اگه درد ناک باشه یروزی بهش میرسی 

فقط از ته دل گفتن نیست! باید روحتو پاک کنی باید وقتی میگی دیگه توبه کردم واقعا گذاشته باشی کنار خدا ...

خستم دیگه ازین حرفا من همش بدوام توجهشو جلب کنم ولی اون اصلا حواسش به من نیست 

مگه من نماز نخوندم براش مگه من حجابمو براش رعایت نکردم هر کار کوفتیی که گفت انجام دادم ولی حالا من ا ...

مطمئنی نمازت با حضور قلب بوده و مثله بعضی الکی تند تنو نخوندی ؟ 

مطمئنی وقتی حجابت داشتی با نامحرم شوخی نکردی یا با ظاهر  محجبه ات کاره غیره اسلام نکردی 

بقیه رو گمراه نکردی؟؟ مطمئنی حق و ناس نداشتی

اینا خیلی مهمه فقط نباید ظاهر قضیه رو حفظ کنی که باید باطنتم محجبه باشه

خستم دیگه ازین حرفا من همش بدوام توجهشو جلب کنم ولی اون اصلا حواسش به من نیست

حالا چیزه که شده من نمیدونم چه اتفاقی افتاده باعث شده خدای به اون مهربونی رو اونطور صدا کنی 

ولی شک نداشته باش همین الان داره میبینه و مورد امتحان قرارت میده 

کمی صبوری کن خدا ، هوای خسته ها و دلشکسته ها رو بیشتر داره

خدا می تونه از حق خودش بگذره ولی از حق بنده هاش نمی گذره 

شما خودت فرض کن یکی بیاد دل عزیز کست رو شدید بشکنه، دیگه نگاهش می کنی؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اونقدری که دل منو شکوندن من دل کسی رو نشکوندم

قطعا صدای اون ها هم الان بالا نمیره 

صبر کن سختی هاشون هم ببین 💖

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ببخشید ولی ما کمک واقعی میخواستیم نه چیزی که تو توهماتمون باشه

اگه شما قلب رو توهم میدونید باشه از نظر شما وجود خدا توهم

خدا مثله بقیه ی موجود مادی نیست خدا ی چیزه غیرعادی قابل وصفه

خیلی بیشتر باید بشناسیش تا ببنیش