2777
2789
عنوان

بچه ها من فوبیا دارم میاین یه لحظه واسه دلگرمی 🥺🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست

ول کن بابا.خوب الان نشستی فکر میکنی میترسی چی میشه.جلو چیزی گرفته میشه.یه نیم درصد احتمال انقد تحت تاثیر قرارت میده.از من ترسو تر تو دنیا نیست.موقع هر چند بار ش تنها تو خونه بودم.گدشت

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

تو خودتو هعی بدبخت تر از بقیه میبینی و دیگه قرار نیست پیشرفت کنی چون نباید نترس باشی کمک خواستی درخواست دوستی دارم ی روانشناس خوب سراغ دارم دو روزه کارت راه میندازه پولم نیاز نیست بدی آقای دالوند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبری نیست اسی الکی ب خودت استرس نداره چراامشب همه تاپیکا ترس از دزدی وجنگ واسلحه است

من این فوبیارو از همون بعد از عید داشتم تا الان مثل چه شبایی بغل پنجره میشستم به صدای بیرون گوش می‌دادم یه مدت انگار مریض شدم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

آدم ها گاهی از یه چیزایی می ترسن که ممکنه از نظر بقیه مسخره باشه  

و این ترسای به ظاهر مسخره خیلی زندگی رو تحت تاثیر می ذاره 

جنگی در کار نخواهد بود 

خودتو بسپار به خدا 

و اینکه الان زنده بودن به قول معروف ترس داده.دعا کن برا

اره چیزی بگم حیف که کاربریمو دوست دارم وگرنه تعلیق میشم ولی خدایی جنگم ترسناکه خیلی

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

آدم ها گاهی از یه چیزایی می ترسن که ممکنه از نظر بقیه مسخره باشه و این ترسای به ظاهر مسخره خیلی زند ...

چه خوب ینفر منو درک کرد😔

دقیقا جلوه هرکس ترسمو گفتم بهم خندیدن گفتم بیام اینجا بگم

ترس قبل از واقعه؟؟؟😐به این فکر کن که اگه جنگ بشه تنها که نیستی یه ملت هم مثل خودتن

قرار بود بشه چندماه پیش اینکه یه ملتم درگیرن بیشتر آزارم میده

میدونما ولی فوبیاش از بین نمیره

میدونم فوبیا چیز خیلی بدیه ولی چشاتو ببند اصلا نمی‌فهمی کی خابت برد ب هیچی فکر نکن هیچکس جرعت حمله به ایران رو نداره حمله کنن خودشون نابود میشن😉

چه خوب ینفر منو درک کرد😔دقیقا جلوه هرکس ترسمو گفتم بهم خندیدن گفتم بیام اینجا بگم

احتمال زیاد وسواس فکری داری 

اگه شرایطش رو داری برو روانشناس 

می تونی برای درمانش هم تو اینترنت تحقیق کنی