2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین چی میگم یه بار امتحان کن عاشقش میشی همون کشک که درست کردی نزار خشک بشه همون خیس ک بهش میگن شیرا ...

ما همینجوری درست میکنیم مادرم یعنی درست میکرد بجای دوغ شیر داغ میکرد شکر میزد بهش نون سنگک توش تیلیت میکرد روغن حیوانی هم میزد بهش خیلی خوشمزه بود 

ببین چی میگم یه بار امتحان کن عاشقش میشی همون کشک که درست کردی نزار خشک بشه همون خیس ک بهش میگن شیرا ...

ترش مزه نمیشه؟

اگ تونستم یادم موند یبار درست میکنم امتحان کنم ببینم چ مزه ای میدع 

فعلا مواد اولیه ش ت دسترسم نیس

ببین چی میگم یه بار امتحان کن عاشقش میشی شیراز با روغن حیوانی قاطی کن مثلا یه کاسه شیراز رو نصف کاسه ...

من شیراز خیلی دوست دارم ولی خالی میخورم با فتیر یا نون . ولی روغن حیوانی تجربه نکردم .  امتحان میکنم.. هر وقت میرفتم کرمانشاه چند کیلو می‌خریدم میاوردم .

ما همینجوری درست میکنیم مادرم یعنی درست میکرد بجای دوغ شیر داغ میکرد شکر میزد بهش نون سنگک توش تیلیت ...

عه شیر داغ با نون و شکر منم خوردم بدون روغن البته اینو دوست دارم میچسبه

باید مزه کنی .تو کرمانشاه هست. مثل کشکه شایدم خوشمزه تر. خیلی مقویه.

یه برنامه از غذا های ایران میدیم که امتیاز میدادن غذا های کرمان شاه اول شد خیلی دلم میخواد امتحان کنم غذاهاتون رو

عه شیر داغ با نون و شکر منم خوردم بدون روغن البته اینو دوست دارم میچسبه

اره خیلی میچسبه اینبار روغن بزن اگر حیوانی گیرت نیومد از این جامد ها بزن بهش روغن رو اول باید داغ کنی جدا بعد بزنی ب شیر  نون توش تیلیت کن با قاشق بخور