2777
2789
واییی گفتی امدم تاپیک بزنم بگم بدجوری هوس املت کردم چند روزه مخصوصا الان گشنمم هست گفتم حالا مردم می ...

منم دیروز تاپیک املت رو دیدم صبح درستش کردم عکس گرفتم ک بفرستم تو همون تاپیک ک‌نبود😂😂 

این قرمزا روش ک شبیه روغنه سس تند قرمز بهش زدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکر نعمت نعمات افزون کند مگر شما به علم حکمت آگاهید .؟ب لطف خدا انشالله به برکت این ماه به خواسته قل ...

ممنون بابت دعای زیباتون

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

پس اینور گرون میدن شاید یبار برا هوس تست کنم ببینم چطوره آخه خیلی کوچیکه بنظرم 😀

ببین چی میگم یه بار امتحان کن عاشقش میشی همون کشک که درست کردی نزار خشک بشه همون خیس ک بهش میگن شیراز با روغن حیوانی قاطی کن مثلا یه کاسه شیراز رو نصف کاسه روغن حیوانی بزن باهم قاطی کن بعد با نون سنگک یا بربری داغ با چای شیرین بخور وای مزه بهشت میده 🤤🤤🤤🤤🤤😋😋😋😋😋😛😛

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
خب ی جور تعریف کن تا ماهم دلمون بخواد

ببین چی میگم یه بار امتحان کن عاشقش میشی شیراز با روغن حیوانی قاطی کن مثلا یه کاسه شیراز رو نصف کاسه روغن حیوانی بزن باهم قاطی کن بعد با نون سنگک یا بربری داغ با چای شیرین بخور وای مزه بهشت میده 🤤🤤🤤🤤🤤😋😋😋😋😋😛😛

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️