2777
2789
ای وای آره مرسی گفتی! اسمش فراموشم شده بود باید بخرم براش...

واقعا خیلی آرومم کردفقط اون میتونست آرومم کنه دیگه بعدش ضجه نزدم 

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بازم کارتون منطقی نیست از دیروز تا الان میخو ایید چیزی بخرید روانشناس ببرید که چی بشه اول باید ع ...

فعلا که نمیبریم آره همون چهلم به بعد یا هفتم به بعد

درستش اینه اونجا عذاداری کنن و نوحه بخونن اینا اومدن میگن میخندن همسرش بنده خدا نابود شده نابود!! خو ...

ای خدا موفعیت سختیە خدا نشون کسی ندە

ولی واقعا مجلس ختم‌همینە

حتی تو اینستا میبینی بااین‌موضوعات طنز هم درست میکنن

هما فقط کنارش باش و از خدای مهربون و اون دنیا و بهشت برین و پیامبران و امامان بگو

حرفای قشنگ و آروم‌کنندە بزن،حواست بهش باشە از صدتا کادو بهتره و‌یادش میمونە

مگه من گفتم بخنده؟ من گفتم چی بهش بدم کمی آروم شه... داریم پول روانشناس میدیم جمع کنیم ولی تا جمع شه ...

ببر روانپزشک داخل درمانگاه با بیمه چیزی نمیشه هزینش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خیلی اثر داره حداقل برای چندماه...

تجربه خودم‌مینویسم چون هم پدرم از دست دادم هم برادرم رو 

برو داروخانه این قرص بگیر نوراگل 

کاملا گیاهی هست عصاره اسطوخودوس  و سنبل الطیب روزی دو تا بهش بده دم غروب 

اینکه میخوای حالش خوب کنی درک‌میکنم نگرانی اما الان زودا 

من کسی میگفت بهم فراموش میکنی و خدا بیامرزه و خوت رو نابود میکنی و غم اخرت باشه دلم میخواست جفت پا برم تو شکمش چون از سوگ‌چیزی نمیدونه 

بذار عزاداری کنه گریه کنه اتفاقا گریه کردن خیلی خوبه من و خواهرم سر برادرم خیلی گریه کردیم خیییلی شاید تا چند ماه البته تا چهلم بیشتر بود اما مادرم ریخت تو خودش 

نتیجه اینکه مادرم هنوز کنار نیومده و افسردگی گرفته 

خواهرم خودش روانکاو هست گذروندن دوران سوگ خیلی مهمه 

شنونده باش اگر میخواد درد دل کنه 

روانکاو هم بخوای ببرید بعد چهلم بکارش میاد وقتی دورش خلوت میشه 

فقط مراقب جسمش باشید چون روحش،که داغونه و طول میکشه و باید زمان بدید از نظر غذا و خواب مراقبش باشید چون تو حال خودش نیست 

خدا بهش صبر بده خیییلی سخته داغ عزیزت رو ببینی

فعلا امضا ندارم
فعلا که نمیبریم آره همون چهلم به بعد یا هفتم به بعد

ببین حتی کسی که یه رابطه رو کات میکنه روانشناس میگه شش ماه باید بگذره تا بتونه به زندگی عادی برگرده.تا چهلم‌بزارید به حال خودش.حتی لازم‌نیست حرف بزنید فقط گوش بدید.اینکه میگن‌گریه نکن دنیا همینه و...فقط چاقو تو زخمش کردنه.بعد دو ماه اینا کتاب 

اشکال ندارد که حالت خوب نیست رو براش بخرید.و بعد روانشناس.الان روانشناس هم ببرید میگه باید دوره سوگ رو رد کنه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

مگه من گفتم بخنده؟ من گفتم چی بهش بدم کمی آروم شه... داریم پول روانشناس میدیم جمع کنیم ولی تا جمع شه ...

نه عزیزم روانشناس نمیخواد ،فقط بذارید گریه کنه هیچی مثل گریه حالشو خوب نمیکنه ،اگه اون وسطا دیدی داره خاطره ای چیزی از خدا بیامرز تعریف میکنه خوب شنوا باشین و بذارین حرف بزنه و خودو خالی کنه

عزیزم حدس میزنم سنت پایین باشعایشون خودتون میگین کە (داغ)دیدەنداغدار اسمش رو خودشەباید دورەشو تموم ک ...

ضمنا کسی که سنش پایینه عقب افتاده نیست، حتما یه سری شرایط ایجاب کرده من این پست رو بذارم از شما کمک بخوام بخوام براش گل یا ویزیت روانشناس بگیرم؛ به نظرم قشنگ نیست به کسی که عذاداره انگ عجیب بودن بزنید. امیدوارم هیچوقت براتون این مشکل پیش نیاد اما اگه پیش اومده بود مطمئنا حس و حالم رو درک میکردید.