2777
2789
خدا رحمتش کنه، بهتری الآن؟

بعد دو سال  یکم  هر چند تو زندگی هممون اثر گذاشت 

اما مادرم نه

تا چهلم که هیچ تا دو سه ماه بهش فرصت بدید الان خیلی زوده 

گذراندن دوره سوگواری خیلی مهمه ازش دریغ نکنید 

فعلا امضا ندارم
مردم عجیبین😂 فکر کن شوهرت مرده فردای خاکسپاری یکی واست لباست بخره بیاره، اونی که دفع کردن هویج نبود ...

چرا اینجوری حرف میزنی؟ تو از نگرانی چی میدونی واقعا؟ من لباس خواستم بخرم؟ ماشین خواستم بخرم؟ خواستم یکم آرومش کنم که شما گویا از آروم کردن کسی هیچی نمیدونی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما میخوایم بفرستیمش روانشناس، چشماش کور شد از بس گریه کرد... خیلی وابستش بود.

خب این طبیعیه  روانشناس مثلا میخواد چی بگه عزیز از دست رفتش رو برگردونه یا اهمیتش تو زندگیش رو کم جلوه بده؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مگه من گفتم بخنده؟ من گفتم چی بهش بدم کمی آروم شه... داریم پول روانشناس میدیم جمع کنیم ولی تا جمع شه ...

عزیزم حدس میزنم سنت پایین باشع

ایشون خودتون میگین کە (داغ)دیدەن

داغدار اسمش رو خودشە

باید دورەشو تموم کنە،ضجەهاشو بزنە،داد بزنە گریە کنە سکوت کنە،همەش بە روش خودش

بعدشم اینگە میگی خانوادە همسرش اونجا تلپن،درستش هم همینە،آدم عزادار رو‌نباید تنها گذاشت

عزیزم حدس میزنم سنت پایین باشعایشون خودتون میگین کە (داغ)دیدەنداغدار اسمش رو خودشەباید دورەشو تموم ک ...

درستش اینه اونجا عذاداری کنن و نوحه بخونن اینا اومدن میگن میخندن همسرش بنده خدا نابود شده نابود!! خود من جلوی چشمام مرد...😭

چرا اینجوری حرف میزنی؟ تو از نگرانی چی میدونی واقعا؟ من لباس خواستم بخرم؟ ماشین خواستم بخرم؟ خواستم ...

عزیزم من دقیقا حرفی که خودت زدیو گفتم

تاپیکتو چک کن نوشتی کادو خودت🤨

خیلی اثر داره حداقل برای چندماه...

چه اثری من خودم رفتم هیچ اثری نداشت بدتر حالم رو بد کرد حتی برام قرص آرامبخشم ننوشت گفت نمیتونم بنویسم حداقل ببرش روانپزشک آرامبخش براش بنویسه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...