2777
2789
عنوان

بیاید آقایون رو کنسل کنیم اگر نخوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 130 پست
اون با گلنار رفع میشه نیاز عاطفی چی؟؟تشکیل خانواده چی؟؟داشتن یه بچه از وجودت چی؟؟و....

پس ببین خودت داری جواب خودتو میدی

شما ازدواج میکنی که از هر لحاظ که فکرش رو میکنی نیازهات برطرف بشه ولی زمانیکه ازدواج کنی و نتونی اون نیازها را که همش هم برمیگرده به شرایط مادی برطرف کنی فقط زندگی خودتو طرف مقابل تو نابود کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس ببین خودت داری جواب خودتو میدیشما ازدواج میکنی که از هر لحاظ که فکرش رو میکنی نیازهات برطرف بشه و ...

بحث نتونستن برطرف کردن نیاز مالی نیست بحث اینه مردی که واقعا بخواد توانایی ایجاد منبع مالی هم داره یکم جنم میخواد و یه همراه حمایتگر😁

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

مردایی که آبرو ریزی دخترا و زنا رو میبرن و بهشون فحش میدن یا میخندن مردایی که عین زمونای قدیم دهه ی ...

وای انقدر بدم میاد یه سری نر میشینن دور هم خانمارو مسخره میکنن یا بهشون میخندن🤢🤢خودشونو جنس برتر میدونن

یا تو رانندگی اذیتشون میکنن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
وای انقدر بدم میاد یه سری نر میشینن دور هم خانمارو مسخره میکنن یا بهشون میخندن🤢🤢خودشونو جنس برتر م ...

تو رانندگی من زیاد دیدم اینا نیم من هم نیستن چه برسه به مرد

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

پس ببین خودت داری جواب خودتو میدیشما ازدواج میکنی که از هر لحاظ که فکرش رو میکنی نیازهات برطرف بشه و ...

خیلی خب بابا.شما ازدواج نکن

ما مگه مسئول مشکلات مملکتیم

😆😆😆

زنا از صبح تا بوق شب کار میکنن..بدون مرخصی بدون حقوق بدون قدردانی انقدر مثل شما عجز و لابه نکردن😁شما مادرنمیشین تا ببینید چه سنگینی داره مسیولیتش رو دوش مادر

اقایی که تو بچه داری کمک نمیده کنسل

اولا پول همه چیز نیستخیلی چیزا هست که اینجام گفتیم و شخصیت یه مرد رو میسازه..پولدار باشی مثل گدا ها ...

نه خواهر گلم اینطوریا که هم میگی نیس

من خودم مث .... درس خوندم کارگری کردم ده سال تموم تووو جاده ساعت ۵ صبح میزدم بیرون ۴ بعدازظهر میرسیدم خونه بخاطر شرایط کاریم که الان ماهی ۱۲تومان حقوق میگیرم

من خودم به شخصه با این حقوق نمیتونم زن بگیرم که بخوام بیام ی نفر دیگه هم بیچاره کنم

نه خواهر گلم اینطوریا که هم میگی نیسمن خودم مث .... درس خوندم کارگری کردم ده سال تموم تووو جاده ساعت ...

خدا به مال و جانت برکت بده

انشالله تو پول غرق بشید

مشکل مالی مشکل همه ی خانواده هاست

تو رانندگی من زیاد دیدم اینا نیم من هم نیستن چه برسه به مرد

منم برام پیش اومده دلم خواسته همونجا جر بدم طرفو..

یبار یه مرده بلند بلند به همه میگفت برید کنار راننده خانمه

یبارم یه پسره۱۵ ۱۶ ساله با موتور هی سبقت میگرفت ازم هی میزد رو ترمز. دری وری میگفت هی دستشو تکون میداد.باز یادم افتاد آی ذلیل بشی بچه ...ننت تو تربیتت کم کاری کرده

ماشاالله یکی دوتا هم نیستید کم آوردم توو جواب دادن😂😂

😆😆😆شما برید سایت ددی سایت😆😆😆اونجا به خانما دیس بدین😄والا میام میخونم ببینم  چند درصد اوکی هستم😁😁😁

نصف مردا میگن زنی که غر بزنه کنسل😆😆😆😆

بابا شماها وادار به غر زدن میکنید ادمو..

نصف دیگم میگن اشپزی نکنه کنسل

تامام😐😐😐

منم برام پیش اومده دلم خواسته همونجا جر بدم طرفو..یبار یه مرده بلند بلند به همه میگفت برید کنار رانن ...

وای نمیدونم این حس برتری از کجا میاد