2777
2789
عنوان

بیاید آقایون رو کنسل کنیم اگر نخوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 130 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینطور یا هم نیسروزی برسه که شما دخترا از بی پسری برید سراغ پسرای شل و کور و کر و لال و کچل😂😂

با سالماش نمیتونیم سر کنیم😆😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مردا تو این اوضاع قاراشمیش زندگی , تو این گرونی و با ذلت پول در اوردن، خودشون کنسل شدن. حداقل ما خا ...

زیاد رو ندین بهشون مگه خانما بیکار نشستن الان زنو مرد دارن کار میکنن

تازه خانم تو خونه ام کلی کار میکنه.مرد از سر کار میاد مثل یه تیکه گوشت میفته رو کاناپه

همینجور مردا خودشونو برتر میدونن  یکمم دلت بسوزه براشون  سوار گردنت میشن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مردی که انتظار داشته باشه زنش بیرون کار کنه و یادش بره کی مرده و کی زن 

مردی که بی غیرت باشه 

مردی که اعتقاداتش شبیهم نباشه 

مردی که اهل کمک به مردم نباشه 

مردی که دنیا اولویت اولش باشه 

کنننننسسسسسله 

با این تاپیک خودتونو دلداری بدیدچون دیگه با این تورم و گرونی و طلا هیچ پسری سمت دخترا نمیره😂😂

میرن 

یه عده همیشه به دنبال زندگی پاک و با آرامش و تشکیل خانواده هستن ،هزاران برابر هم که گرونی بشه اون افراد با خدا بستن ،خدا هم کفایتشون میکنه

مردی که مرد باشه و سجایای ایمانی و اخلاقی داشته باشه طلا هم نگیره و عروسیم نگیره یه عده هستن که با جون و دل بپذیرنش