2777
2789
عنوان

بیاید آقایون رو کنسل کنیم اگر نخوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 130 پست

مردی که عین زنا قهر کنه

مردی که موقع بحث احترامشو ببره زیر سوال

مردی که فقط اسم مرد و یدکش بکشه و تو خالی باشه

مردی که هر و کرش مال دخترای اطراف باشه رسیدنی به زنش غیرتی باشه کنسل خوبه باز منفجر کردنش زمینو از شرش پاک میکنه🤣🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردی که توی جزعی ترین کار های زن دخالت کنهمرد خسیسمرد مشروب خور

ما یه فامیل داریم تو همه چی دخالت میکنه.در نوشابه رو ببندید نون بزارید یخچال سفره رو اینجور پاک کنید🙄🙄طفلی زنش

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ما یه فامیل داریم تو همه چی دخالت میکنه.در نوشابه رو ببندید نون بزارید یخچال سفره رو اینجور پاک کنید ...

وای اطراف من زیاد هست متنفرم اینا وسط راه مرد شدن دختر بدن اولش😂😂😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

مردی که عین زنا قهر کنهمردی که موقع بحث احترامشو ببره زیر سوالمردی که فقط اسم مرد و یدکش بکشه و تو خ ...

حالا مردی که قهر کنه و نگه چشه😶😶😶

انقدر بدم میاد

خب چته نره غول..حرف بزن یه انسان بالغی مشکلاتتو فریاد بزن😆😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

از نطر من مردی کنسل نیست که معتقد باشه به خدا چون کسی که خدارو ببینه پا کج نمیزاره برای خانوماهم همینطور  حالا یکم این بنده خداها با جذبه باشن غیرتی بازی به جا در بیارن مشکلی نداره جذابترم هست نگید مرد یکم‌خشن کنسله تولوخدااا

من مشکلی با این ندارم، چرا؟ 🤣

نمیدونم والا 

بخدا من دامادمون میاد سر سفره حالم بد میشه اول بسم الله سبزی خوردن و ماست و سالاد و تازه میره سراغ غذا 

بین ملچ ملوچش و اصن نگم برات که همه غذاشون تموم شده و ابن آقا تازه بشقاب سومو دستش میگیره در حال راه رفتن میخوره 

نیلا دختر ناز من