2777
2789
عنوان

بیاید آقایون رو کنسل کنیم اگر نخوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 130 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از مردی که مثل نخورده ها غذا بخوره واقعا بدم میاد و کنسله 😂البته شوهرم خیلی آقاست برعکس دامادمون که ...

آی ای دیدی حالا یجا میرن مهمونی مثل نخورده ها انقدرم تعریف و تمجید میکنن بعد میگن ماها که از این چیزا نمیبینیم تو خونمون🙄🙄🙄اونا فوق کنسلن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مردی که دهنش به فحش ناموسی می‌چرخه سیگار می‌کشه مشروب میخوره حتی تفریحی، و توی قهوه خونه پلاسه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مردی ک غیرت نداشته باشه کنسله

چیزی رو ب رخت بکشه کنسله

نسبت ب همه چیز بی تفاوت باشه کنسله

بی اهمیت باشه کنسله

جلو خانوادش جَو گیر بشه کنسله

رفیق باز کنسله

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

مردی که ابرو نازک کنه 

مردی که شلوار تنگ و کوتاه با کالج بپوشه

مردی که بد دهن باشه و فحش ناموسی و لاتی حرف زدن افتخارش باشه

مردی که قلیون بکشه

مردی که بو گند بده

مردی که آروغ بزنه تو جمع

مردی که دست بزن داشته باشه

مردی که بچه ننه بازی دربیاره