2777
2789
عنوان

چقدر هزینه ها رفته بالا 🤣 پروتز سیصد ملیوننن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 59 پست
میگم برنامتو بهم میدی؟ برا گرد شدن باسن اینا چیکار کردی؟

عزیزم من یسال بیشتر کار کردم با یه برنامه نبود که اخه

تمرین زیاد..... خیلی اثر میکنه من بالاتنم درشت بود پایین تنه نازک خیلی خوب شدم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدااابعد مینالن از ندارییی

ذات ادمی همینه هرچقدر داشته باشه به نظرش بازم نداره ....

البته اینکه میگن هرکه بامش بیش برفش بیشتر هم بی تاثیر نیس ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس مایی ک ممه نداریم چی

میریم سینه کار میکنیم یذره عضلاتش میاره بالا🥺

خودمم ندارم🥲

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
شب موقع خواب اب پیاز بزن به سینه هات یه نایلون بکش روش و صبح برو بشورش .کنارش ورزش کن هم بخصوص اونای ...

بوگندپیازمیگیره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با بوی پیازه کلا ساختمون خواب ندارن دیگه🤣

نه بابا من چندشب امتحان کردم اصلا بوش رو مخ نیس ، شوهرم گفت من نمیفهمم چه برسه همسایه ها😂

بعد من دندونام شکسته ریشه ش موند تو لثه نتونستم بکشم...کلی ریشه عفونی دارم تو لثه🥲😮‍💨

هی بازم شکر 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
واسه رشد مو میزدم موهام اب پیاز شوهرم قسمم داد دیگه نزدم😂

اخی😂 من با فاصله از شوهرم میخوابم ....اون متوجه نمیشه