2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست
ای بابا من آدم قانعی ام اصولاً باشه با دست میزنم 🤣

آهان خوبه پس 😂

فقط کدوم شهری آدرس بده بیام 

البته چون میدونم شهر هامون دوره باید بلیط هواپیما هم بگیری برام و یه هتل عالی هم رزرو کنی که وقتی رسیدم برم اونجا 😌😁

الهی 😂من نعیمه رو دوست دارم کلا بازیگر خوبیه و خیلی میخندونهحالا واقعا علیخانی رو دوست داره یا داره ...

ادا در میاره یه برنامه دیگم بود گیر داده به مدیری البته شدت اون کمتر بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا کنین به اونی که میخوام برسم😂😂😂

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

حرص نخور باو ارزش نداره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

تاپیکای عکس خیلی باحاله 

بنده خدا استارتر عکسشو می‌ذاره بعد پشت سرش ۲۰۰ نفر عکس خودشون میذارن 

مثلا به یکی میگی قشنگی فقط دماغت عمل کنی عالی میشی بعد ده نفر دیگه میگن نه دماغ ما که خوب بود 

تو میگی نه منظورم شما نیستی یکی دیگه هست 😆😆😆

یا مثلاً میگی چقد موهات فر قشنگیه میبینی ۵۰ نفر میگن ما که موهامون صاف بود 

اصلا داستانی داره 

از من به شما نصیحت اصلا اینجا نظرخواهی نکنین،الان تو یه تاپیک بودم استارتر از یه اخلاق بدشوهرش ناراضی بود جای اینکه بهش مشاوره درست بدن یا نوشته بودن برو خدارو شکر کن شوهرت اینجوریه شوهر من برعکسه یعنی این کاربر یه مثقال عقل تو کلش نیست که بابا حد وسط خوبه ،یا همه نوشته بودن شوهرت خیانت میکنه😀ببخشید طولانی شد

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40