2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست
تاپیکای عکس خیلی باحاله بنده خدا استارتر عکسشو می‌ذاره بعد پشت سرش ۲۰۰ نفر عکس خودشون میذارن مثلا به ...

اخ اخ من تو کل زندگیم فقط یبار خواستم عکسمو بذارم تا تاپیک زدم یه کاربر معروفففففف که اینجا همه میشناسنش عین قاشق نشسته اومد عکسشو گذاشت بابا تو که انقد ادعا فرهنگ و ادب داری خب یه تاپیک میزدی عکستو میذاشتی میرفتی تو پربازدیدا انقدم که معروفی

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ اخ من تو کل زندگیم فقط یبار خواستم عکسمو بذارم تا تاپیک زدم یه کاربر معروفففففف که اینجا همه میشن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم 

فکر کنم می‌دونم منظورت کیه ...همون که کلا دغدغه ش قیافه ش هست و همه جا عکسشو می‌ذاره میگه خیلی خوشکلم ؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم فکر کنم می‌دونم منظورت کیه ...همون که کلا دغدغه ش قیافه ش هست و همه جا عکسشو می‌ ...

😅😅😅اینی ک میگین نمیدونم ولی کلا خیلی ادعای روشنفکری و سواد داره ولی متاسفانه فقط اداس کاربرای اینجام سرو دست میشکونن براش مرجع تقلیدشونه البته بعضیا😂

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیشب از ترس نی نی سایتم وصل نمیشد دیگه کلا رفتم خوابیدم😂😂😂😱😱😱

خوب کاری کردی😁😎

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎