2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست
چقدر ؟

عآقا من اول پیداش کردم 

کجا میبری؟ ؟؟ کتک زن خودمه(بالحن راننده تاکسیا بخون)😂😂😂

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجایی ؟ اگه مشهدی ک خوبه 😂دلم میخواد اونایی ک متنفرم ازشون رو بزنم .دلم نمیاد ی بی گناه و بزنم ک🥺

مشدم میام 

چقد خوب هم فا   ل هم تماشا 

😂

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

مگه صفه؟ هرکسی تو هرچی اطلاع داشته باشه و دلش بخواد می‌ره نظر میده این افکار بچگانه چیه خدایی ...چون ...

خانم محترم وقتی یکی تاپیک میزنه برای مشکلاتش دوست داره براش نظر بدن وقتی یکی میپره وسط میگه تاپیک من خوب طبیعتا ناخوشایند خوب خودش بره تاپیک بزنه شما دوست داری به تاپیک اون ها سر بزن 

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

اهان نمیااام

چرا نمیای😬

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

پس تو هم همچین کاری میکنی🤣🤬 نکن زشته🗿🤣

نه بابا کلا از وقتی تاپیکها رو حذف نمیکنن تاپیک نمیزنم 

تو سایت خنثی هستم 😕

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم