2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست
منم از خودشیفه های سایت بدم میادازاونایی که دروغ میگن ادعای خوشگلیشون میشه اینا سم ترن

که چی بشه 😑

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای دختره بله

شوهر داری بله🎀🗿

خوبی عامو؟

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

یعنی چی ربطش به شما میشه طرف وقت میذاره تاپیک میزنه برای تبادل نظر یا مشکلاتش اوناهم اگه مشکل دارن ت ...

مگه صفه؟ هرکسی تو هرچی اطلاع داشته باشه و دلش بخواد می‌ره نظر میده این افکار بچگانه چیه خدایی ...

چون یکی وسط تاپیکتون کمک خواسته حالا به هر دلیلی یعنی از تعداد بازدید کننده های شما کم میشه؟🤦

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وای این چه پروفیه؟!قاسم زارع است🙄

چشه مگه🤨🤨حسود😌😌😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ربطش به شما چه خب😐خود من همین چند دقیقه پیش دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مطلقه هست منم به نظرات مطلقه ه ...

اونو نمیگه 

شما یه فرد رو دعوت کردید 

اونایی رو میگه که وسط تاپیک ایشون قسم میداد که بیایید تاپیکم 

اتفاقا به ایشون ربط داشت دیگه اونجا بودم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یه بار یه تاپیک زده بودم درمورد خواستگار با دوستم داشتیم دوتایی کامنتا رو بررسی میکردیم، بعد یه نفر ...

وایی چقد بی فرهنگ 

هر سوال بی ربط با ربط به موضوع تاپیکا دارید تاپیک جدا بزنید🙄نه اینکه بگین بیاین تاپیک من!

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اونو نمیگه شما یه فرد رو دعوت کردید اونایی رو میگه که وسط تاپیک ایشون قسم میداد که بیایید تاپیکم اتف ...

این اوکیه . 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منو نزن

پس تو هم همچین کاری میکنی🤣🤬 نکن زشته🗿🤣