2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست
یکی میاد میگه برای سلامتیم صلوات بفرستین

آفرین دقیقا 😂

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

یارو تاپیک میزنه کلی دغدغه داره یکی اون وسط زر میزنه بیا تاپیک آخر من🎀

می تونم تا صبح از شدت رو مخ بودن و چیپ بودن اینکار صحبت کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطش به شما چه خب😐خود من همین چند دقیقه پیش دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مطلقه هست منم به نظرات مطلقه ه ...

نه منظور استارتر این نیست 

یه عده وسط یه تاپیک کاملا بی ربط میان یه چیز دیگه عنوان میکنن یا میگن خانما لطفا بیاید تاپیک آخر من نظر بدید

زیرنویسن

پیام بازرگانی🤣

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

واقعا اینا ک میگن ‌بیا تاپیک آخرم و صلوات بفرستین واقعا کتک واجبن بگیری بزنیشون صدا بوقلمون بدن🥸

چرا؟؟؟

من میخواستم برا اولین بار بگم برا ازدواجم قرآن ختم کنید 

صلوات جواب نمیده😅😅😅

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ربطش به شما چه خب😐خود من همین چند دقیقه پیش دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مطلقه هست منم به نظرات مطلقه ه ...

خب اونی که تاپیک زده هم نظر میخواد کاربر ها وسط تاپیک میپرن میرن توی تاپیک دیگه ببینن چی بوده

✒️

وای حق

داشتم ی تاپیک درباره زندگی ی هنرمند میخوندم از ده تا پست یازده تاش نوشته بود خداکنه مام دغدغمون اینا بشه ی روز ... دلم میخواست خفشون کنم

بنده خدا سر کنجکاوی سرگرمی بحث گذاشته بود خب اگه دغدغت نیست نیا

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
آخ امشب یکی بیاد من بزنمش بهش پول میدم

تتوروخدا پول میدی؟؟؟

با چی قراره بزنی؟؟؟

بیا منو بزن😂😂

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چرا؟؟؟من میخواستم برا اولین بار بگم برا ازدواجم قرآن ختم کنید صلوات جواب نمیده😅😅😅

بی خیال بابا 

ما صلواتارو هم نمیفرستیم قران ختم کنیم؟😁

نکن خواهر من نکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یعنی چی ربطش به شما میشه طرف وقت میذاره تاپیک میزنه برای تبادل نظر یا مشکلاتش اوناهم اگه مشکل دارن تاپیک جدا بزنن مثل این میمونه آدم بپره وسط حرف

منم از خودشیفه های سایت بدم میاد

ازاونایی که دروغ میگن 

ادعای خوشگلیشون میشه اینا سم ترن

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
وای حقداشتم ی تاپیک درباره زندگی ی هنرمند میخوندم از ده تا پست یازده تاش نوشته بود خداکنه مام دغدغمو ...

والا 

آفرین دقیقا 😂

هربار میام نی نی سایت و میرم یه دور تسبیح صلوات فرستادم یه ۱۰ ،۱۵ تا حمدم خوندم و یه ۵، ۶ تا آیت الکرسی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد