2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد رو مخن دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی میاد میگه برای سلامتیم صلوات بفرستین

🤣🤣🤣

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

🪓بیا با این دخلشونو بیار ☠☠

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

منو نزن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

واقعا 

اینا ک میگن ‌بیا تاپیک آخرم و صلوات بفرستین واقعا کتک واجبن بگیری بزنیشون صدا بوقلمون بدن🥸

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دقیقا برا من اومده گفته بیا تاپیکم رفتم نظر ندادم 😆😆😆

یارو تاپیک میزنه کلی دغدغه داره یکی اون وسط زر میزنه بیا تاپیک آخر من🎀 

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی