2777
2789
عنوان

بنظرتون چند در صد آدما گرگ هستن چجوری باهاشون کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست
نه باور کن ما کلا خانوادگی مظلومین واین خیلی بد

شمارو خطاب نکردم عزیزم چیزی که قبلا تجربه کردم رو میگم طرف همه میگفتن مظلوم و ساده تر از این نیست ،،بعدا فهمیدیم مارموز تر و بخیل تر از این آدم نبود 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

اکثریت خوب نیستن از همه بدتر ادم های ساده ترد می شن از همه جا 😢کاش دها ۵۰ زندگی می کردیم واقعا ادم ...

حرف دلمو گفتی آدمایی که ساده و بی قر  و فر هستن کسی دوسشون نداره باید سرزبونشون و زرنگ طور باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم متاسفانه آدم بخاد گرگ باشه باید به خودش فشار بیاره خودشم اذیت کنه میدونی جی میگم

اره بابا هم حرص میخوره هم شر الکی درست می‌کنه 

من آنقدر رو خودم کار کردم که کمی بی تفاوت باشم 

باید با سیاست باهاشون رفتار کنی 

یه جا خوندم نوشته بود ادنا برون عکس العملی شما هیچن پس بی تفاوت باش

خوبام به وقتش گرگ میشن اگر کسی مدام ضربه میخوره از اشتباهشه نه سادگیش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من فکر میکنم اونایی که میگن ما ساده ایم و بقیه گرگن اتفاقا خودشون از همه بدترن دیدم که میگم...

دقیقا

تا حالا نشده از ادمی که ساده و یکرنگ هست بشنوم که "من خیلی ساده م و خیلی خوب!"

اما اکثر اونایی که دو رو و حیله گر هستن ادعای سادگی دارن

خوبام به وقتش گرگ میشن اگر کسی مدام ضربه میخوره از اشتباهشه نه سادگیش

اخه مسئله اینه ادم میخاد دو تا رفت و آمد داشته باشه با کسی ولی یا حسودی یا فضولی یا پرتوقع و..

جدا چرا دمیا امقد وحشتناکه؟چرا ادما انقد عجیبن؟ 

از صبح دارم به اینا فکر میکنم که با اینکه کاری بکارشون ندارم ولی چرا انقد اسیب زدن بهم؟!

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اخه مسئله اینه ادم میخاد دو تا رفت و آمد داشته باشه با کسی ولی یا حسودی یا فضولی یا پرتوقع و..

خب آدم درست حسابی انتخاب کن اینطوری راحت تری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چون لقمه حروم زیاد شده

همش دارم فکر میکنم مثلا من بچه دبیرستانی چه اسیبی به زن همسایه میزدم که اون همه تهمت بهم زد.... ازون بگیر بره که انقدر سرنوشتم عجیب شد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم