2777
2789
عنوان

دروغی که دردسرشد

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 71 پست
کاس خواهرم بفهمه من چه حالی دارم اگه شوهرم بفهمه چی وای خدا اونوقت دیگه هرچی بگم باور نداره چون اون ...

حقیقت رو به شوهرت بگو ولی ازش بخواه به خانواده ش چیزی نگه.بگو خاسته ی مامانم بوده که کسی نفهمه اما الان اجازه داده فقط به تو بگم بگو فامیل هم خبرندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاس خواهرم بفهمه من چه حالی دارم اگه شوهرم بفهمه چی وای خدا اونوقت دیگه هرچی بگم باور نداره چون اون ...

از کجا میدونی همه رو گفته بهت؟!

فهمید بگو فکر نمیکردم موضوع با اهمیتی باشه بهت نگفتم

✒️

همیشه سلامت باشن.

ممنون خیلی ممنون دارشم تواین سالا گوشه کنارهم برای من چیزی خریده ازکادوی طالابرای تولدم که هزارتومن بابام نزاشت روش مامانم خودش خرید ولی توفامیل شوهرم به پای بابام نوشته شد

استرس نداشته باش،اروم باش

هرچی استرس داشته باشی کارو خرابتر میکنی

ببین اون که نمیره بپرسه چندساله مامانت اینجا کارمیکنه 

بهش بگو مامانم استرسی شده دکتر بهش گفته که نباید بشینه توخونه ..با کار سرشو گرم کنه 

حالا مامانم یه کار نیمه وفت پیدا کرده گفتیم چندساعت درروز بره کارکنه سرش گرم شه اینجوری استرسش بهتر میشه 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
از کجا میدونی همه رو گفته بهت؟!فهمید بگو فکر نمیکردم موضوع با اهمیتی باشه بهت نگفتم

این موضوع خیلی براش مهمه خیلی همه اخلاقاش خوبه این یکی میدونی بگم تعجب میکنه میگه عه چرا حتمافک میکنه چه مجازی مامانم میخوادبده که مجبورشده بره سر کار نمیدونه که باباالان چندسال شده اون خبر نداشته 

بنظر من بگه مادرم اینجوری خاسته بود ومنم به خاسته مادرم احترام گذاشتم.

اینجوری بیشتر ازمامانم لجش میگیره میگه من پس غریبه بودم ای کاش همون اول که مامانم گفت بگو بهش حرفشو گوش میکردم خودمو بابام دوس نداشتم بگیم

استرس نداشته باش،اروم باشهرچی استرس داشته باشی کارو خرابتر میکنیببین اون که نمیره بپرسه چندساله ماما ...

نمیدونم بخدابرعکس محل کارش تاخونه من نیم ساعت راهه جایی که شوهرم عین کف دستش میشناسه میترسم آدرس بدم فوضولش گل کنه بره بپرسه