خانوما هر چند روز یکبار مثلاً تو هال نشستم یکدفعه بوی اسپند میاد بعد چند دقیقه بوش میره ، دقیقاً وسط هال جایی نیست که کنار پنجره باشه همسایه دود کنه بوش بیاد خیلی ذهنم مشغول شده ، یعنی امکان داره همسایه پایینی دود کنه بعد از زیر سرامیک بیاد داخل؟ بیشتر هم شب بوش میاد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از کانال کولر یا فن آشپزخونه یا فن سرویس و حمام میاد چیز طبیعیه مثل بوی غذا که میاد چرا ماورائی میک ...
کانال کولر نداریم ، فن آشپزخونه همسایه پایینی هم کنار پنجره هست ، من چیزی رو ماورایی نکردم ولی فقط دقیقاً از یه نقطه بو میاد جایی که به در و پنجره نزدیک نیست
مواد میکشه بعد اسپنددود میکنه بوش بره توخونتون کسی مواد نمیکشه تریاک
امشب فقط من و پسرم بودیم ، همسایه هم فکر نکنم بکشه بنده خدا ناراحتی قلبی داره ، ولی خب شاید همینطوری اسپند دود کرده بودن ولی واسم جای تعجبه از جایی بو میاد که نزدیک در و پنجره نیست