2777
2789

خانوما هر چند روز یکبار مثلاً تو هال نشستم یکدفعه بوی اسپند میاد بعد چند دقیقه بوش میره ، دقیقاً وسط هال جایی نیست که کنار پنجره باشه همسایه دود کنه بوش بیاد خیلی ذهنم مشغول شده ، یعنی امکان داره همسایه پایینی دود کنه بعد از زیر سرامیک بیاد داخل؟ بیشتر هم شب بوش میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کانال کولر یا فن آشپزخونه یا فن سرویس و حمام میاد چیز طبیعیه مثل بوی غذا که میاد چرا ماورائی می‌ک ...

کانال کولر نداریم ، فن آشپزخونه همسایه پایینی هم کنار پنجره هست ، من چیزی رو ماورایی نکردم ولی فقط دقیقاً از یه نقطه بو میاد جایی که به در و پنجره نزدیک نیست 

نه بوی مواد رو تشخیص میدم بعد باید از کنار در و پنجره بو بیاد دیگه نه وسط هال

مواد میکشه بعد اسپنددود میکنه بوش بره 

توخونتون کسی مواد نمیکشه تریاک

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وااای نگو که ما اسیر شدیم با بوی مواد همسایه 😩هر روز صبح میریم سرویس بوی تریاک خفمون می‌کنه 😷

اره متاسفانه بوش خیلی بده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مواد میکشه بعد اسپنددود میکنه بوش بره توخونتون کسی مواد نمیکشه تریاک

امشب فقط من و پسرم بودیم ، همسایه هم فکر نکنم بکشه بنده خدا ناراحتی قلبی داره ، ولی خب شاید همینطوری اسپند دود کرده بودن ولی واسم جای تعجبه از جایی بو میاد که نزدیک در و پنجره نیست 

عزیزم بو از سرامیک هام میاد منم غذای طبقه پایین بسوزه یا بودار باشه مثلا قرمه سبزی  اسپند دودکنن بوش قشنگ میاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....