2777
2789
عنوان

دروغی که دردسرشد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 71 پست
اینم خوبه ولی ممکنه نسبت به مادرزنش حس بدی بگیره

اگه رابطش با مادرزنش خوبه اصلا بهتره خودمادر باهاش صحبت کنه بلاخره بزرگتره جای مادرشه.دیگه درک میکنه.مادر بگه چون اوایل همسرم راضی به کارکردنم نبود بعد بشرطی راضی شد که کسی از فامیل نفهمه. چون من میخاستم کمک خرج باشم برا بچه هام.همسرم با این شرط ناچار شد قبول کنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه رابطش با مادرزنش خوبه اصلا بهتره خودمادر باهاش صحبت کنه بلاخره بزرگتره جای مادرشه.دیگه درک میکنه ...

این خوبه ولی اززبون خودم بگم یابه نظرت اگه یک شب که خونه مامانم اینابودم جلوی خودش مطرح کنه منم خودموبزنم به اون راه چطوره کدومش 

عزیزم مگه مادرت دزدی میکنه که پنهون کنی؟با افتخار سرتو بالا بگیر و حقیقت رو بگو

من هم مادرم سالهاست شاغله و همچنین خودم هم شاغلم و هربار خانواده شوهرم و مخصوصا پدرشوهرم منو میدیدن میگفتن زن نباید کار کنه(افکار پوچ)

اما برام اهمیتی نداره و همیشه مستقل بودن خودم و مادر باعث افتخارم بوده چون نون حلال درآوردیم و به کسی مربوط نیست که بخوایم قایم کنیم 

اگه روزی رفتیم دزدی یا از راه خراب پول درآوردیم اونوقت پنهون میکنیم از بقیه😐

از اول نباید پنهان میکردی

یعنی بگم این سالامیرفته بخدا الان که تا میکنم استرس گرفتم

اینقدر گنده وبزرگش نکنه اون مادر با شرافت داره میره زحمت میکشه بخاطر اینکه محتاج کسی نباشن.بچه هاش با آبرو برن خونه بخت.مگه چیکار کرده که باید سرت زیر باشه.اگر گفتی با افتخار بگو طوری درمورد مادرت با شهامت وجرات حرف بزن که حساب کار دستش بیاد.خودت رو به مظلومی نزن که اون بیشتر جو گیر بشه.

عزیزم مگه مادرت دزدی میکنه که پنهون کنی؟با افتخار سرتو بالا بگیر و حقیقت رو بگومن هم مادرم سالهاست ش ...

اشتباه کردم میدونی اونافک میکنن مرد بی غیرت شده یا دیگه توان نداره که زنش داره میره سر کار 

این خوبه ولی اززبون خودم بگم یابه نظرت اگه یک شب که خونه مامانم اینابودم جلوی خودش مطرح کنه منم خودم ...

درحضور پدر ومادرت بگو یا خودشون بگن.از قبل با مامان بابات هماهنگ کن و وقتی شوهرت اومد خونه پدرت بهش بگن.اینجوری توی عمل انجام شده قرارمیگیره و دیگه نمیتونه مستقیم اخم قهر کنه .حالا نهایتا چندروز سرسنگین باشه درعوض تو راحت میشی

[QUOTE=366408223]درحضور پدر ومادرت بگو یا خودشون بگن.از قبل با مامان بابات هماهنگ کن و وقتی شوهرت اومد خونه پدرت ممنون عزیزم دعا کن ختم بخیر بشه تازه بابام میگه الانم نگو بزار ببینیم این خاستگار قطعی میشه یانه باخودم میگم این نشد بعدی چی خواهرم جونه سن ازدواجشه عوضه این که خوشحال باشم غمگینم ازخودم بدم میاد

اشتباه کردم میدونی اونافک میکنن مرد بی غیرت شده یا دیگه توان نداره که زنش داره میره سر کار

دقیقا من همین حرف هارو غیر مستقیم از خانواده همسرم  شنیدم که مثلا ما خانوادمون بی غیرته که شاغلیم ،چون از یه طایفه ای هستن که همه خانمهاشون خانه دار بودن

اما در حقیقت شاغل بودن یک خانم نشان از توانایی های بالاشه ،چون واقعا در توان هر زنی نیست کار بیرون از منزل هم انجام بده 

من هیچوقت بابت این موضوع خجالت نکشیدم و هربار که بهم بابت این موضوع حرف زدن کوچکترین اهمیتی برام نداشت 

[QUOTE=366408223]درحضور پدر ومادرت بگو یا خودشون بگن.از قبل با مامان بابات هماهنگ کن و وقتی شوهرت او ...

نه عزیزم تا دیرتر از این نشده بهش بگید خودتو راحت کن تا کی میخای هرروز استرس داشته باشی. باور کن اصلا اتفاق بدی نمیفته وختم بخیر میشه خیالت راحت.

دقیقا من همین حرف هارو غیر مستقیم از خانواده همسرم شنیدم که مثلا ما خانوادمون بی غیرته که شاغلیم ،چ ...

من اصلا سمت خودم خاله هام همه تحصل کرده ان شاغلن من سمت شوهرم عین فامیلای شوهرشماهستن زنشون همه خانه دار من خودمم خانه دارم

من اصلا سمت خودم خاله هام همه تحصل کرده ان شاغلن من سمت شوهرم عین فامیلای شوهرشماهستن زنشون همه خانه ...

دقیقا ما هم همینطوریم 

اگه من قرار بود طبق خواسته اونا رفتار کنم الان باید خانه دار بودم،ولی چرا وقتی درس خوندم و زحمت کشیدم ثمره اش رو نبینم؟😃

حالا روزگار چرخیده و دقیقا خواهرشوهرم دنبال کار میگرده(همون که پدرش شاغل بودن زن رو نشان بر بیغیرتی میدونست)

[QUOTE=366408223]درحضور پدر ومادرت بگو یا خودشون بگن.از قبل با مامان بابات هماهنگ کن و وقتی شوهرت او ...

فقط یادت نره دقیقا پدرت بگه من راضی نبودم به کارکردن خانمم ولی خاسته های بچه هامو تنهایی نمیتونستم برطرف کنم.خانمم پیشنهاد کار داشت ومن مخالف بودم اما نهایتا با اصرار پذیرفتم بشرطی که هیچکس نفهمه فقط توی خانواده خودمون بمونه. وقتی ازدواج کردید چندبار خاستیم بگیم ولی صلاح ندونستیم حاشیه درست بشه.

نه عزیزم تا دیرتر از این نشده بهش بگید خودتو راحت کن تا کی میخای هرروز استرس داشته باشی. باور کن اصل ...

بدترین استرسه نمیدونی وقتی خونه بابامم میگه کی خونه ی پشتم میلرزه یااسترس دارم یک وقت سر زده نیاد یابگه گوشیو بده مامانت یکسره بامامانم هماهنگم که اگه بهت زنگ زد بهم خبر بده یا میگم مامانم دکتره بیرونه رفته خرید یا گاهی میام خونه مامانم مامانم نیس خواهرم دانشگاهه داداشم مدرسه من اکثرا تنهام یعنی میام خونه بابام بازم تنهام هر دوهفته سه هفته هم میام چون وقتی هم مامانم میاد خسته ی شبم دوس داره زود بخوابه ازصبح میره تاعصر