2777
2789
عنوان

خال هایی که به صورت دب اکبر هستن

267 بازدید | 38 پست

به نظرتون نشونه ی چیه؟ من دقیقا چندتا خال کنار هم روی بدنم هست که اگه با خودکار به هم وصلش کنم مثل ستاره ی دب اکبر میشه.بنظرتون خال روی سرنوشت آدم تاثیر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عجیب بود برام که خال هاتو با خودکار به هم وصل کردی و بعد متوجه شدی شبیه دب اکبره یکم یاد فیلمای ...

با خودکار وصل نکردم.ولی واضحه.خودم میتونم متوجه بشم.اگه با خودکار وصل کنم دقیقا مثل دب اکبر میشه.آخه عجیبه برام.میگم ستاره ی دبه از همه نورانی تره.دقیقا اون خالم پررنگتره.بعدش اینکه من فصل تابستون دنیا اومدم.مدلش دقیقا برای دب اکبر فصل تابستونه.

با خودکار وصل نکردم.ولی واضحه.خودم میتونم متوجه بشم.اگه با خودکار وصل کنم دقیقا مثل دب اکبر میشه.آخه ...

به نظرم زیادی رفتی توی فاز طالع بینی 

بیخیال بابا قرن ۲۱ زندگی می‌کنیم. یهو یه فا.لگیر شاخ نی نی سایت که همه هم حس ششمشو تایید می‌کنن بهت بگه دور از جون قراره بدبخت بشی حرفشو قبول می‌کنی؟

به نظرم زیادی رفتی توی فاز طالع بینی بیخیال بابا قرن ۲۱ زندگی می‌کنیم. یهو یه فا.لگیر شاخ نی نی سایت ...

ببین آخه یه ستاره ی دیگه هست کنار ستاره ی دبه که کم نورتره.بعد اون خالم کمرنگ تره.آخه دقیقا به اندازه ی نور ستاره ها خالم پررنگ تر یا کمرنگ تره.من توی زندگی سختی زیاد کشیدم.الان هم سختی میکشم.میخوام بدونم خال روی سرنوشت تاثیر داره؟ اگه داره بگو.شاید تونستم بگم چرا پرسیدم.