به نظرتون نشونه ی چیه؟ من دقیقا چندتا خال کنار هم روی بدنم هست که اگه با خودکار به هم وصلش کنم مثل ستاره ی دب اکبر میشه.بنظرتون خال روی سرنوشت آدم تاثیر داره؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چند سالته اسی؟ چهار یه مثاله. دارم میگم ندگی خودتو داری نسپری به شکل خالات. من چیز دیگهای ندارم اضا ...
میدونم چهارتا مثال بود.😐خواستم بگم اون ستاره هفت تاست.برای منم همون تعداد داره.ببین من قبلا هم میدونستم این خالهام شبیه ستاره ی دب اکبره.ولی اهمیت نمیدادم.از وقتی اتفاق های عجیب برام میفته و برای بقیه هم تعریف میکنم.بعضی ها بهم میگن تو آدم عجیبی هستی.نمیدونم چرا فکر کردم ربط داشته باشه.
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎