2777
2789
حتی پلیس فتا نگهاون میاد به خانوادم میگه آخه مگه شکایت شوخیه من با ۱۷ سال سن از چی‌ سردرمیارم که برم ...

خیلی خیلی ببخشید 

اگه برات درس و عبرت میشد برا فردا دوباره با ی نفر دبکه قرار نمیزاشتی.)

تروخدا ببهش منو دلم برات میسوزه کاشکی خواهرم بودی کمکت میکردم😭😭😭😭😭

😭توروخدا جون عزیزترین کست برام دعا کن خیلی میترسم دستو پام داره میلرزه گناه دارم واسم دعا کن که بیخیالم بشه خدا معجزه کنه یه جوری عکس و فیلمام پاک بشه 

توروخدا دعا کن دردسر درست نکنه برام درباره 😭این آدم به حدی دیونه اس که بابام هم گریه میکرد از ناراحتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر زود آخه جرا از 14 سالگی میرید دنبال دوست پسر عزیزم حلالم کن ببخشید خدا منو ببخشه ولی وقتی از 14 ...

به نظرم این دوران بلوغ حساس ترین دوره هست ، اوج نیاز جنسی و توجه گرفتن از سمت جنس مخالف ، تو این دوران فقط پدر و مادری که  با بچش رفیق باشه میتونه کمکش کنه که به بیراهه نره . 

من به این دختر حق میدم چون اون دوران بلوغ بودم و دوستام رو یادمه.... پدر مادرای سختگیر هیچ موقع نمیتونستن دوستای خوبی برای بچه هاشون باشن

[QUOTE=366407860]خیلی خیلی ببخشید  اگه برات درس و عبرت میشد برا فردا دوباره با ی نفر دبکه قرار نمیزاشتی.)[/QUOTE

آره واقعا راست میگی هرچی بگی حقمه😭😭

آخه ۲ ماه گذشته بود گفتم منم جوونم تا آخر عمرم تنها که نمیشه بمونم این آدم سالمیه از همه نظر اوکیه باهاش دوست بشم

که دیدم اینجوری شد اینم از ترس بلاک کردن

😭😭بخدا پلیس هم هیچی نمیکنه فوقش دو روز کتکش بزنن ولی اون عکس و فیلمارو صدجا دیگه دارهبا شکایت هم ب ...

نمی تونی بگی این عکسا رو برای خودم تو گوشیم داشتم و به کسی نفرستادم و گوشیم رو هک کرده ؟؟

چقدر زود آخه جرا از 14 سالگی میرید دنبال دوست پسر عزیزم حلالم کن ببخشید خدا منو ببخشه ولی وقتی از 14 ...

اشتباه کردم خریت کردم هرچقدر می‌خوام خودمو از این قضیه نجات بدم نمیتونم

😭توروخدا جون عزیزترین کست برام دعا کن خیلی میترسم دستو پام داره میلرزه گناه دارم واسم دعا کن که بیخ ...

عزیزم یه پیج هایی تو اینستا هست که هکرن و به دخترایی که اینجوری ازشون سواستفاده شده کمک میکنن وایسا برم ببینم میتونم پیداش کنم بابد بهش پیام بذی هر مشخصاتی از اکست داری بذی برات از رو گوشی اش پاک میکنن

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

نمی تونی بگی این عکسا رو برای خودم تو گوشیم داشتم و به کسی نفرستادم و گوشیم رو هک کرده ؟؟

نه کاملا معلومه . 

تنها کاری که از شما بر میاد برای من انجام بدین فقط برام دعا کنید خواهش میکنم ازتون

واقعا نمیدونم چی بگمکاش از یه مشاوره کمک بگیرین

فایده نداره بارها رفتم چون خودش نمیاد پس موفقیت آمیز نیست و اینم بگم این خانه از پایه خراب است وقتی ستون کج باشه تا ثریا دیوار کج میره اشتباه خودمه انتخابم غلط بود 

خدایا شکرت
[QUOTE=366407860]خیلی خیلی ببخشید اگه برات درس و عبرت میشد برا فردا دوباره با ی نفر دبکه قرار نمیزا ...

تقریبا همسن خودمی 

اما ببین واقعا این زندگیا آخر عاقبت نداره 

بیخیال دوس پسر شو 

چون اونا (اکثرا) برا میل جنسی‌شون تورو بخوان

ببخشید من رک حرف زدم 

عزیزم یه پیج هایی تو اینستا هست که هکرن و به دخترایی که اینجوری ازشون سواستفاده شده کمک میکنن وایسا ...

می‌دونم اونا دروغه کلا .

این تو گوشیش نگه نداشته تو فلش داره

هزارجا کپی داره😭

به نظرم این دوران بلوغ حساس ترین دوره هست ، اوج نیاز جنسی و توجه گرفتن از سمت جنس مخالف ، تو این دور ...

عزیز چقدر خوب و باشعوری انگار خودمی

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

تقریبا همسن خودمی اما ببین واقعا این زندگیا آخر عاقبت نداره بیخیال دوس پسر شو چون اونا (اکثرا) برا م ...

آره من کلا عقلم کمههه کلا خرم که خودم با دست خودم همچین بلاهایی سر خودم و خانوادم اوردم 

من از دست این خلاص بشم دیگه ترسی تو زندگیم نباشه دیگه عکس و فیلمی دستش نداشته باشم غلط میکنم برم سمت پسر

نه کاملا معلومه . تنها کاری که از شما بر میاد برای من انجام بدین فقط برام دعا کنید خواهش میکنم ازتون

امیدوارم همانطور که خدا ستار العیوبه ، و عیب ها رو میپوشونه ، بهت یه فرصت دیگه بده و آبرو خودت و خانوادت رو حفظ کنه و اون فیلم و عکسا نابود بشن .. آمین 🤲