2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما ی تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفت تایپکای زنمو خوندم تازه شناختمش این از اولم راضی نبود باردار بشه گوشیشو ازش گرفتم اینجور حرف ز ...

یعنی فیک بوده؟ 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

عجب حرومزاده ای بلانصبت شما

من که حلالش نمیکنم...خیلی روم تاثیر گذاشته بود

آدم مریض زیاده تو سایت

حالا گذشته از اینها بزرگوار گفتن حرومزاده به بقیه بزرگترین تهمته..گناهش خیلی زیاده...کلا کلمه خیلی بدیه

منم از دست استارتر ناراحتم و حلال نمیکنم..ولی بهتره که این حرف بسیار بد رو هم نگیم..چون تهمت بزرگیه

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
بععععله😬 سرکاربودیم

خداخودشو امثالشو لعنت کنه من موندم چی گیرش میاد ی ملتو سرکار گذاش بیشعور چقدر بخاطرش استرس گرفتم

چرااا چیشدهه مگ

دروغ گف بی شرف این همه ادم براش جوش زدن و استرس کشیدن ی ادم چقد میتونه پست باشه. 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
خداخودشو امثالشو لعنت کنه من موندم چی گیرش میاد ی ملتو سرکار گذاش بیشعور چقدر بخاطرش استرس گرفتم

یه عده هم میان مردم رو سرکار میزارن بعد باهاش تو یوتیوب برنامه میسازن میخندن برای ملت 

آلیس در سرزمین عجایب

یه عده هم میان مردم رو سرکار میزارن بعد باهاش تو یوتیوب برنامه میسازن میخندن برای ملت

جدی؟ نمیدونستم اگر وقت داری میشه توضیح بدی چجوریه جریانشون

جدی؟ نمیدونستم اگر وقت داری میشه توضیح بدی چجوریه جریانشون

میان تایپک سرکاری میزنن وقتی کاربرا میان کامنت میزارن اینا میرن برنامه میسازن یکی یکی کامنتاتو رو میخونن مسخره میکنن 

آلیس در سرزمین عجایب