2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

2211 بازدید | 142 پست

دیشب پسرم ۸ سالش ی کار بدی کرد منم از دو طرف صورتش گرفتم و لپش فشار دادم پاشدم برم چایی بیارم دیدم یهو گریه کرد افتاد زمین صدای گریه اش قطع شد و چشاش باز موند انگار نفس نمی‌کشید اونقدر گریه کردم صداش زدم داد و هوار بردم آب زدم صورتش یهو گریه کردیعنی مردم دست و دلم می‌لرزید الآنم حالم جا نیومد یعنی چی شد بهش خدا سر دشمنمم نیاره خیلی بد بود عذاب وجدان خفم می‌کنه😭😭😭😭😭😭شب خوابید ولی من بالا سرش نشستم تا نزدیک صبح 

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

۸ سال یا ۸ ماه؟؟؟ 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

یاد کتک هایی که مامانامون میزدن افتادم دیدم چقد مظلوم بودیم و البته پوست کلفت 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینطوری شد خب؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

جنون بهت دست میده ک همچین کارایی میکنی سر بچه رو چنان فشار دادی شک زده شده فکر نکن اینجوری تموم شده الان روی مغز و روانش تاثیر گذاشته

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه های الان چه لوسن به خدا 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

گاهی ادم دست خودش نیست متاسفانه عزیزم پسر منم هشت سالس گاهی باهم به مشکل میخوریم

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

جنون بهت دست میده ک همچین کارایی میکنی سر بچه رو چنان فشار دادی شک زده شده فکر نکن اینجوری تموم شده ...

نترسونش بابا خودش به اندازه کافی ناراحت

هیچ بچه ایی این مدلی مغزش تحت تاثیر قرار نمیگیره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یاد کتک هایی که مامانامون میزدن افتادم دیدم چقد مظلوم بودیم و البته پوست کلفت 😑

من بخدا نزدم فقط از دو طرف لپاش گرفتم فشار دادم

هرگز تنبیه فیزیکی برای بچه در هیچ سنی انجام ندیده

تنبیه فیزیکی سمه سم

این همه روش دیگه برای برخورد با کارهای اشتباه بچه هست چرا میرید سراغ تنبیه فیزیکی آخه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
جنون بهت دست میده ک همچین کارایی میکنی سر بچه رو چنان فشار دادی شک زده شده فکر نکن اینجوری تموم شده ...

من سرش فشار ندادم اصلا دو طرف صورتش گرفتم لپش بود

نترسونش بابا خودش به اندازه کافی ناراحتهیچ بچه ایی این مدلی مغزش تحت تاثیر قرار نمیگیره

اگه از نظر شما نگیره 

اگه یکم.مطالعه و تحقیق داشتی میفهمیدی ک تمام مشکلات بزرگسالی از تروما های کودکی هست ک غالبا والدین ایجادشون میکنن

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40