2777
2789
میگف وقتی اهن بدن و ویتامین ب کم میشه تو بدن این باعث میشه مغز سرد بشه وقتی مغز سرد میشه باعث میشه ت ...

ویتامین ب ی منم کم بود حملات پنیک داشتم در حد بیهوش شدن

از وقتی ویتامین ب و d خوردم خیلی خوب شدم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگن خدا عادله،شاید منظورشون همینه، ی دفعه ب عنوان فقیر بدنیا میای،ی دفعه ب عنوان پولدار، یدفه ...

خود خدا تو قرآن گفته قیامت هست و بهشت و جهنم دیگه جایی برای انکار نمی‌مونه و خود خدا گفته تو قرآن که حساب کتابی هست و به اندازه ذره‌ای ظلم نمیشه در حق کسی .

اگه کسی بگه من فقیر بودن فلان گناهو کردم خدا درست یکی شبیه خود اون فرد را بهش نشون میده که تو شرایط یکسان پاک مونده و گناه نکرده ،میگه پس چطور اون پاک  موند ،،

البته خدا خیلی مهربونه ،ظلم نمیکنه این ما هستیم که نتیجه تک تک اعمالمون را میبینیم ،چه خوب چه بد .و البته از رحمت و بخشش خدا نا امید نیستیم ولی تلاش هم میکنیم کارهای خوب انجام بدیم به سود خودمون هست .

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
منم نسبت به رفتارم خیلی وسواس دارم جایی برم شب قبل خواب با خودم مرور میکنم که چه حرف و کار اشتباهی ک ...

من جدیدا خیلی غیبت میکنم دست خودم نیست زودرنج شدم هرکی هرکاری میکنه شاید قصدی هم نداشته باشه حرص وکینه ای شدم 

چیکارکنم خدایا

این حالتمو دوست ندارم 

دوست دارم آدم قبل بشم ی آدم مهربون وخوش قلب بدون کینه خنده رو

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

میشه بگید چه چیزای دیگه ای میگفتند ؟ ی موردشو مثلا

اگه فوت نشده باشه. برو تو اینستا انجمن دیالیز ایران سرچ کن . اقا مشهدی بود . دیالیز میشد. ریشم داره . میگفت اون دنیا ادمایی که به بچه یتیم و معلول کمک میکردن. یا حیوانات معلول که بی پناه هستن . خیلی نورانی بودن . گفت یه گوی تو سینه داشتن که پر نور بود . میگفت اونجا خدا اینقد مهربونه . میگفت اصلا اونجا خودت گناه خودت قضاوت میکنی. میگفت تناسخ هم وجود داره.  و چند بار میایم زمین تا رشد کنیم .  دیگه میگفت اگه بچتون سقط کردید  اون اونجا ازتون شاکی میشه.  حتما اگه بچه سقط کردید یه روز وضو بگیرید و از ته دل از اون بچه  طلب بخشش کنید که حقشو گرفتید بیاد این دنیا . دیگه میگفت روزانه از خدا طلب بخشش کنید . و خدا میبخشه. اگه زنده باشه مرده کلیپاش تو دیالیز ایران باید باشه

ویتامین ب کمپلکس اخه ویتامین ب چندتا هس ب 1،ب12کدوم؟نه متاسفانه روبیکا ندارم، ممنون ازت تجربیاتت رو ...

ب 1 عزیزم قربونت بخاطر اینکه مطالب زیاد بود گفتم روبیکا انشاالله زود خوب بشی

اگه فوت نشده باشه. برو تو اینستا انجمن دیالیز ایران سرچ کن . اقا مشهدی بود . دیالیز میشد. ریشم داره ...

وای چه چرت و پرتایی گفته اکثرش مخالف حرف خدا و قرآن بوده

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
اره اون یه نفر معصوم بوده . روانی نبوده . خواب دیده

حتی یه پسرخرماخیرات داده بوده گفته لوده کی خرمامیخوره بگه خدارحمتش کنه خودهایده به خواب اون پسره رفته گفته اگه میخوای اینجاجام راحت باشه به اهنگام گوش نکن وقتی مردنامحرم اهنگاموگوش میکنه اینجادرعذابم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

نه اتفاقااونیکه شماگفتی توهم زده توهماتشوتعریف کرده نه خوابشو

توهم نزذه بود .  یه ادمی بود که پول جمع میکرد برا کل دیالز ایران . مرد بزرگی بود . الانم شاید مرده . سرچ کن دیالیز ایران. تو اینستا .  بعدم من حرف این اقا فقط باور کردم. بقیه همه توهمه . همینم فقط. ته دلم یکم باور کردم.  بعدم  اصلا خواب کسی قابل اتکا نیست

خود خدا تو قرآن گفته قیامت هست و بهشت و جهنم دیگه جایی برای انکار نمی‌مونه و خود خدا گفته تو قرآن که ...

الان علم ثابت میکنه آدم دوباره بدنیا برمیگرده عزیزم.

حتی تو ایران هم ازین روش امتحان کردن .

هیپنوتیز میکنن و طرف رو میبرن ب عالم قبل از نطفه،

فیلماش تو گوگل هست،هم هیپنوتیز تو ایران ک برگشته ب قبل از عالم زر، هم اینکارو خارجی ها کردن.

افراد ب دنیای قبل از تولد رفتن و شخصی ک قبلا بودن رو میبینن و شخصیت قبلی خودشون رو میبینن ک خوب بوده یا بد، فعلا ک دنیا هنوز سر جاشه و همه مرده ها تو برزخ هستن بقول ما،شاید برزخ یعنی همین دنیا ک هی بمیری و بدنیا بیای و در آخر بهشت و جهنمی باشه

ویتامین ب ی منم کم بود حملات پنیک داشتم در حد بیهوش شدناز وقتی ویتامین ب و d خوردم خیلی خوب شدم

اه واقعا تاثیر داره من تاالان اطلاعاتی نداشتم ک انقد میتونه تاثیر داشته باشه