2777
2789
عنوان

با پارتنرم چت میکنم ناخودآگاه لبخند میزنم بعد بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 20 پست

همین حرفاروهم پسرم میزنه ومیگه کارام به خودم مربوطه وشمانباید منوکنترل کنید من بهش میگم توصدسالتم که باشه بازوم بچه منی

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
اشتباه نکن.پارتنرت همه چیزت نیست درمقام خدا گرفتیش

عزیزم مشکل من پارتنرم نیس محدودیتای بیجای پدرمه،یمدت ب لباسم پوششم ارایشم همهه چیم گیر میداد ،کی انلاین میشم چرا انقدر انلاینم و.. برام پدری نکرده درست حسابی فقط همینارو بلده ،ب خواهرم انقدر تهمت میزد بعد جالبه خودش بااارها ب مادر بیچارم خیانت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرفاروهم پسرم میزنه ومیگه کارام به خودم مربوطه وشمانباید منوکنترل کنید من بهش میگم توصدسالتم که ...

محدودیت بیش از اندازه فرزندتون رو ازتون دور میکنه و مخفی کار تر بازم خوددانید هرچیزی حدی داره

محدودیت و نگرانی اون از سر امنیت و حفاظت از توئه پسری که تازه ورود کرده به زندگیت و معلوم نیس که حضورش تو زندگیت موندگاره با پدری که یه عمر برای نگهداری و تربیت تو زحمت کشید مقایسه نکن 

اینی منی میگم که مدت زیادیه از پدرم دورم و دلم براش تنگ شده و الان بابت همه ی بدرفتاری های گذشته ای که نسبت بهش نشون میدادم ناراحتم 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

محدودیت و نگرانی اون از سر امنیت و حفاظت از توئه پسری که تازه ورود کرده به زندگیت و معلوم نیس که حضو ...

اخه عزیزم مسئله فقط این نیست خیلی سختگیریای بیجا دارن خسته شدم واقعا