2777
2789
عنوان

چرا مدرسه های دخترونه اینطوری شدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 65 پست
نه هست. من دختر راهنمایی دارم برام تعریف میکنه دخترا چه کارایی میکنن اصلا وحشتناکه اوضاع

بابا دارم میگم گرایششون اینجوری نیست

همشون یک مشت جوگیرن

که فاز میگیرن فکر میکنن خفنه و نصفش از کمبود محبت از طرف خانواده میاد

بعد بزرگ که میشن میزنن تو سرشون

من خودم مدرسه تازه تموم شده خیلی سال نیست

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

خب اینا از سر جوگیریه واقعا گرایش ندارنفازشو میگیرنبعدا بزرگ میشن میزنن تو سر خودشون😁

اینو دیگه نمیدونم 🥴 ولی اوضاع مدارس خیلی بده واقعا🤕

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای،خدای من،مثلا دوست دختر دارن باهم رابطه برقرار میکنن؟ای خدا،بین پسرا هم هست؟یعتی تو مدرسه های پسر ...

بله متاسفانه الان هم دختر هم پسر رواج داره بعد میان میگن چرا بیماری های .... زیاد شده خببب عاملش همینه از راهنمایی تا دبیرستان حتی ابتدایی بچه ها ......

اینو دیگه نمیدونم 🥴 ولی اوضاع مدارس خیلی بده واقعا🤕

پدرمادرا نظارت ندارن.....

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بابا دارم میگم گرایششون اینجوری نیستهمشون یک مشت جوگیرنکه فاز میگیرن فکر میکنن خفنه و نصفش از کمبود ...

اونکه آره . بیشترم تاثیر فیلم و فضای مجازی . کمبودهاییه که از طرف پدر مادر دارن

اگه ما پدر مادرا وظایف خودمونو درست انجام بدیم بچه هامون اینجوری گمراه نمیشن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

تو اینستا سرچ کنین نفسان احمدی کلی کلیپ طنز در مورد ددی ارتا و بیبی گرل درست کرده😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره