banoo_aramesh مدیر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1202 عنوان بی بی چک 4 روز مونده به پریودم 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست باز منفی شدواقعا دیگه خسته شدمخیلییی ناامیدم 😞😞😞13 روز پیش اولین رابطمون بود که اقدام کردیم 1403/10/16 | 06:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1202 منم با چهار روز تاخیر بیبی چکم منفی ولی پری نمیاد ان شاالله که مثبت بشی 🥲
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15393 خیلیییی دوره ی بدیهکلافه کننده سکلا استرس داریهر کاری نمیتونی بکنی مثلا نمیتونی هردارویی بخوری هی رع ... بدترش اینه شوهرهرچی گفت بایدگوش بدی که مباداخودشدچس کنه براآدم که اونشب نشه اقدام کردبیشتروقتام لذتی نیست فقط انجام میشه ببینی میگیره یانه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1233 2 سال نیم 26 من چندماهه شروع به اقدامم البته اینم بگم بخاطر مشغله خیلی زیاد همسرم نمیتونم دقیق اونجوری ک میگن پیش بریممثلا شاید ماهی دو بار اقدام تو روزای تخمک گذاری داشته باشیمبرعکسیم😁 همه فعالیتمون نزدیک پریودمه😅
maman2girl عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 151 ان شاالله که مثبت بشی 🥲 نه خدا نکنه بچه هام کوچیکن فقط نمیدونم چرا پری نمیاد نظرشمام محترمه
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1233 بدترش اینه شوهرهرچی گفت بایدگوش بدی که مباداخودشدچس کنه براآدم که اونشب نشه اقدام کردبیشتروقتام لذتی ... اینکه خودشو چس کنه خیلی خیلی ببخشید 💩میخوره🤣من همسرم بخاطر مشغله کاری این چندوقت اخیر نمیرسیم دقیق باشیم روشولی اره دیگه هر ماه میشه استرس اینکه روزای حساس تموم میشه و تو هیچ کاری نکردی هست
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1233 نه خدا نکنه بچه هام کوچیکن فقط نمیدونم چرا پری نمیاد کار خدا برعکسه 😅 تو ک فرار میکنی یهو سورپرایزت نکنه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 4939 چراالکی بیبی چک میزنی خب از پریود باید حداقل ۷ روز بگذره بعد بزنی هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15393 اینکه خودشو چس کنه خیلی خیلی ببخشید 💩میخوره🤣من همسرم بخاطر مشغله کاری این چندوقت اخیر نمیرسیم دقیق ... انشااله دامنت سبزبشه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
maman2girl عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 151 چراالکی بیبی چک میزنی خب از پریود باید حداقل ۷ روز بگذره بعد بزنی آخه گفتم اگه باردارباشم زود بفهمم سقط کنم نزارم قلبش تشکیل بشه اگه قلب داشته باشه که دیگه دلم نمیاد نظرشمام محترمه
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 42429 تا وفتی اینقدر استرس داشته باشی ک از 4 روز قبل بی بی چک بزنی جواب نمیگیری چون استرس جلوی بارداری میگیره فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 31418 باز منفی شد! بعد اولین اقدامته!یعنی از از فردای رابطه هی بی بی چک زدی!
94mamanefaraz عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4320 2 سال نیم 26 مال من 7 سال طول کشید سپردم بخداگاهی اطرفیان حرف میزدن اما خدا به موقع بهم دادالانم دو تا دختر دارم