جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید
منم مثل شما بودم
دخترم ماشالله قشنگ و خوش هیکله
ماه اول که گذاشتیمش مدرسه جدید کلی پیام و پیشنهاد از همکلاسیاش براش میفرستادن بهش ابراز علاقه میکردن. طفلی به قول خودش بچه خونگیه و اصلا نمیدونست منظورشون چیه .منم مجبور شدم بخاطر دخترم اطلاعاتمو ببرم بالا که بتونم بهش کمک کنم از خودش مواظبت کنه
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید
من ۷۴ ام ولی از بس اینور اونور شنیدم دیگ اگاه شدم ب صحبتاشون هر چند بضیاشون رو هنوز نمیفهمم از بس کلمات فارسی رو با انگلیسی ادغام میکنن سیچوئشن شیپ مثلا
ما قبلا میگفتیم طرف رو تو اب نمک گذاشته مثلا پسر و دختر با هم حرف میزنن ولی هیچکدوم تکلیف این صحبت رو مشخص نمیکنن نمیدونی رلشی نیستی بهت حس داره نداره
سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره