2777
2789
ببین من با خیلیا تو شرایط تو روبرو شدم، از سر ناچاری رفتن رشته یا کار دیگه ای و اصلا جوری که میخواست ...

تازه دارم با کمال گراییم میجنگم وگرنه رسما بدبختم کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله، هر کاااار کوچیکی عزیز دلم ، هیچ وقت از روی ناچاری کار اشتباه نکن ، تو مشکلت کمال گراییه، برو با ...

چقدر خوب مشورت و انگیزه میدی! من یجوری شوهرم جلوی این کار وایستاده بود که با خودم میگفتم باید بیخیالش بشی

تازه دارم با کمال گراییم میجنگم وگرنه رسما بدبختم کرده

دور از جون ، تو مشکلتو پیدا کردی پس میتونی درستش کنی ، رستوران رو فعلا از تو ذهنت پاک کن و با خودت صادق باش ببین اگه نتونی رستوران داشته باشی بازم آشپزی رو دوست داری یا نه، اگه داری یا علی و به شکل های مختلف در مورد درآمد زایی ازش سرچ کن تا به نتیجه برسی ، شوهرتم ببینه پشتکار و درآمد  داری کمکت میکنه 

یه سوال؟ بدون مدرک هم میشه سرآشپز شد؟

مدرک دیگه داره منسوخ میشه تو هر چیزی مهم مهارته ، تو مدرک بگیر کار بلد نباش، فایده نداره ولی مهارت داشته باشی و درآمد مدرک تم راحت میتونی بگیری، نترس

تو هم استعدادشو داری هم علاقشو هم زمانشو ، برو جلو با هر وسیله و هر شرایطی که داری

واقعا از وقتی رفتم توی فکر سرآشپزی، بخاطر کمال گراییم کاملا متوقف شدم، حتی دیگه توی خونه هم به جز شام هیچی درست نمیکردم در صورتی که قبلا همش درحال درست کردن غذاهای جدید و دسرو شیرینی جات بودم

واقعا از وقتی رفتم توی فکر سرآشپزی، بخاطر کمال گراییم کاملا متوقف شدم، حتی دیگه توی خونه هم به جز شا ...

بعد بقیه و حتی شوهرت میبینن سردرگمی و داری پسرفت میکنی فکر میکنن مشکل آشپزیه ، نمی دونن از جای دیگه داری ضربه میخوری

دور از جون ، تو مشکلتو پیدا کردی پس میتونی درستش کنی ، رستوران رو فعلا از تو ذهنت پاک کن و با خودت ص ...

توی شهر مامانم اینا یه زنه هست جلوی یه پاساژ بساط داره، آش، سوپ، دلمه و کوفته درست میکنه! نمیدونی چه درآمدی داره! حالا اگر من باشم عارم میاد برم بساط کنم

مدرک دیگه داره منسوخ میشه تو هر چیزی مهم مهارته ، تو مدرک بگیر کار بلد نباش، فایده نداره ولی مهارت د ...

مطمئن باش خدا یه روزی عوض کار امشبتو بهت میده! نمیدونی چه چراغی توی دلم روشن کردی

از روی ترس و یا اجبار نرو رشته ای که که علاقه نداری و پشت پا نزن به کاری که هم علاقه داری هم استعداد، به این فکر نکن که اگه رستوران نزنم بد میشه ، فقط تا میتونی مشورت بگیر از اهل این فن و در کنارش آروم آروم و بدون عجله درآمد کسب کن و از کم هم شروع کن و هر کی هر چی گفت ولش نکن و جوری برنامه ریزی و کار کن که زندگیت رو بهتر کنه نه اینکه تازه پریشون بشی ، هیچ وقت هم نذارش کنار

بهش گفتی رستوران اونم ترسیده شاید

نه اصلا! میخواستم برم اصلا توی آشپزخونه یا رستوران دیگران کار کنم،اصلا دنبال این نبودم خودم رستوران بزنم از اولش! بزرگترین مشکلش اینه که جایی که من کار میکنم نباید هیچ مرد دیگه ای کار کنه! برای همین مجبور شدم بگم خودمون آشپزخونه بزنیم ، فقطم نیروی زن میگیرم

توی شهر مامانم اینا یه زنه هست جلوی یه پاساژ بساط داره، آش، سوپ، دلمه و کوفته درست میکنه! نمیدونی چه ...

همون چند سال دیگه از اونجا میره یه جای دیگه اصلا این روزا دو دیگه یادش نمیاد، نمیگم حالا بری بساط کنی ولی فعلا به  رستوران فکر نکن ، الان فقط مثل یه بچه که میخواد راه بیفته به مقصد نگاه نکن سعی کن قدماتو درست و اصولی برداری ، از فضای مجازی به هیچ عنوان غافل نشو ، خودت رو مجبور کن پا به پای یادگیری توی اینستا هم باشی حتی سایت هم بزنی شاید تونستی آنلاین آموزش آشپزی بذاری 

بعد بقیه و حتی شوهرت میبینن سردرگمی و داری پسرفت میکنی فکر میکنن مشکل آشپزیه ، نمی دونن از جای دیگه ...

پیش دیگران هیچی نگفتم تا الان

یادمه صاحب کارخونه بابام میخواست کارخونشو جمع کنه و بره دبی تا اونجا برای زنش رستوران بزنه! دستپخت زنش محشر بودااااا! با خودم میگفتم یه مرد هم پیدا شد اینجوری زنشو حمایت کنه سرطان نذاشت

نه اصلا! میخواستم برم اصلا توی آشپزخونه یا رستوران دیگران کار کنم،اصلا دنبال این نبودم خودم رستوران ...

آشپرخونه و رستوران اگه خیلی سطح بالا نباشه بیشتر میخوان ازت کار بکشن تا یاد بدن ، فقط برای خودت کار کن حتی شده با درآمد کم ولی وقتی چند سال بگذره کار و مشتریهای خودتو داری و برای خودت زحمت کشیدی گه مردم، هیچ وقت هیچ وقت ولش نکن، خسته میشی ، حرف میشنوی ،ممکنه یکی بخواد منصرفت کنه حتی از روی دلسوزی هیچ وقت توی دلت خالی نشه ، الگو بگیر از موفق های این کار، حتما خاطرلتشون رو توی نت و فضای مجازی بخون و این رو دست کم نگیر